Skocz do zawartości
jasminio

Więcej Połaczen W Xp Sp2?

Rekomendowane odpowiedzi

mam najnowszą :(

ALe chyba wyczaiłem, że chyba to nie tu leży problem.

W Dzienniku zdarzeń nie ma żadnego z ID 4226 :blink: a mimo to zdarza się że w otoczeniu sieciowym wyskakuje to:

post-119290-1125910437_thumb.jpg

Może spotkał się ktoś z tym problemem i go rozwiązał?

Edytowane przez jasminio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zle skonfigurowana sieć/ za dużo userów podłączonych do tego \\server

1637264[/snapback]

W związku ze stweirdzeniem sqj parę postów wyżej nie rozumiem stwierdzenia "za dużo userów podłączonych do tego \\server" :unsure:

B. którtki opis sieci:

ok. 30 komputerów w sieci. Każdy ma przypisany ręcznie własny numer ip, łączą się z tym "sever" przez odbc (sql) oraz przez zwykłe udostępnianie plików. System WinXP Pro SP2.

A może xpantispy trzeba by zainstalować na wszystkich końcówkach?

Pomóżcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do limitu polaczen.... wrzucilem na serwer http://rapidshare.de/files/4877709/limit_p...003SP1.rar.html .... dziala zarowno z win xp sp2 jak i win 2003 sp1... a osobiscie nie uzywam xp-antispy bo wystarczy ze to tylko wlacze to cos mi sie walil system.... nie wiem dlaczego i do tej pory do tego nie doszedlem :) i mysle ze juz dochodzic nie bede :) pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi