jasminio Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) Można zwiększyć w jakiś inny sposób ta ilośc połączeń, niż tylko przez xp-antispy?? Edytowane 8 Września 2005 przez jasminio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Można zwiększyć w jakiś inny sposób ta ilośc połączeń, niż tylko przez xp-antispy?? 1624371[/snapback] A dalczego nie chcesz tym programem przeciez jest rewelacyjny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasminio Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 A dalczego nie chcesz tym programem przeciez jest rewelacyjny :wink: 1624632[/snapback] Ale w moim przypadku nieskuteczny :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Zainstaluj nowszą wersję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasminio Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) mam najnowszą :( ALe chyba wyczaiłem, że chyba to nie tu leży problem. W Dzienniku zdarzeń nie ma żadnego z ID 4226 :blink: a mimo to zdarza się że w otoczeniu sieciowym wyskakuje to: Może spotkał się ktoś z tym problemem i go rozwiązał? Edytowane 5 Września 2005 przez jasminio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 To nie ma nic wspólnego limitem polączeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasminio Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 To nie ma nic wspólnego limitem polączeń. 1633539[/snapback] To co może być przyczyną takiego komunikatu?? Brak mi już pomysłów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 zle skonfigurowana sieć/ za dużo userów podłączonych do tego \\server Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasminio Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 zle skonfigurowana sieć/ za dużo userów podłączonych do tego \\server 1637264[/snapback] W związku ze stweirdzeniem sqj parę postów wyżej nie rozumiem stwierdzenia "za dużo userów podłączonych do tego \\server" :unsure: B. którtki opis sieci: ok. 30 komputerów w sieci. Każdy ma przypisany ręcznie własny numer ip, łączą się z tym "sever" przez odbc (sql) oraz przez zwykłe udostępnianie plików. System WinXP Pro SP2. A może xpantispy trzeba by zainstalować na wszystkich końcówkach? Pomóżcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 co do limitu polaczen.... wrzucilem na serwer http://rapidshare.de/files/4877709/limit_p...003SP1.rar.html .... dziala zarowno z win xp sp2 jak i win 2003 sp1... a osobiscie nie uzywam xp-antispy bo wystarczy ze to tylko wlacze to cos mi sie walil system.... nie wiem dlaczego i do tej pory do tego nie doszedlem :) i mysle ze juz dochodzic nie bede :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasminio Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Co do wyżej zamieszczonego komunikatu, to jednak nie jest to związane z tym limitem połączeń, które "załatwia" xpantispy. Odinstalowałem Sp2 i sytuacja dlaej się powtarza :mur: Chyba trafi napisać do Microsoftu :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasminio Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) Postawię inaczej pytanie: Jak zwiększyć ilośc tych zalogowanych użytkowników(antispy nie robi tego)? Ps. sorki za post pod postem Edytowane 12 Września 2005 przez jasminio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...