molleno Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Chciałabym kupic sobie laptopa ale nie wiem czy ta firma jest wiarygodna Moze ktos z Was robil jakis zakup za ich posrednictwem ??????? Licze na wasza pomoc i bardzo prosze o jak najszybsza odpowiedz z gory dziekuje i pozdrawiam:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Był już topic o sklepach internetowych :| Poszperaj troche w szukajce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookeen Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 sklep jak najbardziej wiarygodny, ale zerknij tu: softon.pl, mysle ze maja jedne z najniższych cen na rynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Sam kupywałem w siriusie polecam chodz ceny nie zawsze sa niske :) lepszy proline.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molleno Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Bardzo dziekuje za odpowiedzi i przepraszam ze nie tu gdzie trzeba umiescilam swoje pytanie ale jestem nowa i nie bardzo wiedzilalam nastepnym razem sie poprawie jeszcze raz dziekuje i jestem mile zaskoczona ze tak szybko kotos udzielil mi odpowiedzi Pozdrawiam Was goraco :) :razz: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...