dario444 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Witam potrzebuję dobrej płyty na s.754, pod semprona 64bit 3000+(takie mam fundusze ew. 2800+). Coś do max 350zł, dobrego do podkręcania i sprawdzonego. Jestem otwarty na propozycje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti155 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Abit KV8 Pro 3rd EYE będzie najlepszym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zestawienie i testy płyt pod s754 masz tutaj W wątku o s754 masz dużo informacji n/t płyt głównych. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosiak Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Witam potrzebuję dobrej płyty na s.754, pod semprona 64bit 3000+(takie mam fundusze ew. 2800+). Coś do max 350zł, dobrego do podkręcania i sprawdzonego. Jestem otwarty na propozycje :D 1624488[/snapback] Ja ze swojej strony moge polecic ABIT'a NF8 :) (NF8-V to tansza odmiana bez firewire) Zapraszam do watku o NF8 jesli Ci ta plyta interesuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adeon Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 W takim razie ja Ci polece DFI taka, jaka mam w opisie ;) Za 350zl mysle, ze gdzies dorwiesz. Najwiekszy potencjal overclockerski, wszystkie potrzebne bajerki, dobre wyposazenie. Jedyny mankament to leniwe dupska producentow, ktorzy nie kwapia sie, zeby zaktualizowac BIOS :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosiak Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 W takim razie ja Ci polece DFI taka, jaka mam w opisie ;) Za 350zl mysle, ze gdzies dorwiesz. Najwiekszy potencjal overclockerski, wszystkie potrzebne bajerki, dobre wyposazenie. Jedyny mankament to leniwe dupska producentow, ktorzy nie kwapia sie, zeby zaktualizowac BIOS :( 1625077[/snapback] Hm...zgadzam sie z kolega :) Sam mam NF8 ale DFI jest najlepsze do OC :P a NF8 moze byc do OC i stabilnej codziennej pracy ale jak chcesz sie mocno bawic w OC to tylko DFI :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario444 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 w sumie na egieldzie najlepiej wypadła płytka gigabyte k8ns, ale ludzi o niej rózne rzeczy piszą, w sumie sam niewiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Ja też mam DFI i polecam. Dużo opcji w biosie do zabawy. Nie musisz się martwić o to, że płyta Cię blokuje :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...