Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Mam następujący problem z moim monitorem!

Gdy uruchamiam grę, (GTA SA - polecam jeśli jest jeszcze ktoś taki kto w nią nie grał) monitor gaśnie i wyświetla informację INPUT NOT SUPPORTED. Gra natomiast działa dalej w tle, można z pamięci np. wyjść z niej, bo cóż innego można zrobić bez wizji. :mur:

Bardzo wątpię, aby był to problem z kartą graficzną, gdyż na innym monitorze wszystko pięknie działa.

Nie zainstalowałem nowych sterowników, gdyż takowych nie mopgłem znaleźć (na stronie Fujitsu nie działa coś i nie wyświetla pliku do ściągnięcia).

Wykonałem DXDiaga, wynik załączam.

Jeśli jest ktoś, kto może mnie jakoś poratować to PLEEEEASE!!!!!!!!!!! ratujcie.

Jeśli macie źródło sterownika, to dajcie znać.

Monitor Fujitsu Siemens TFT 43B1-M.

Pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź

DxDiag.txt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć!

Mam następujący problem z moim monitorem!

Gdy uruchamiam grę, (GTA SA - polecam jeśli jest jeszcze ktoś taki kto w nią nie grał) monitor gaśnie i wyświetla informację INPUT NOT SUPPORTED. Gra natomiast działa dalej w tle, można z pamięci np. wyjść z niej, bo cóż innego można zrobić bez wizji. :mur:

Bardzo wątpię, aby był to problem z kartą graficzną, gdyż na innym monitorze wszystko pięknie działa.

Nie zainstalowałem nowych sterowników, gdyż takowych nie mopgłem znaleźć (na stronie Fujitsu nie działa coś i nie wyświetla pliku do ściągnięcia).

Wykonałem DXDiaga, wynik załączam.

Jeśli jest ktoś, kto może mnie jakoś poratować to PLEEEEASE!!!!!!!!!!! ratujcie.

Jeśli macie źródło sterownika, to dajcie znać.

Monitor Fujitsu Siemens TFT 43B1-M.

Pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź

1624797[/snapback]

Czyli gierka wymusza jakies nietypowe osdwiezanie lub rozdzielczość ktorej monitor nie obsługuje. Sprawdz ustawienia w gierce(przeinstaluj) lub we własciwosciach sterowników czy nie masz czegos powłączane np odswiezania większego niz 75Hz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi