szafa Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Witam Od kilku dni dosyc czesto moim oczom ukazuje sie BlueScreen... myslalem, ze to ktoras z kosci pamieci. Przetestowalem wszystkie - sa ok. Podczas grzebania w BIOSie uwage moja przykula dziwnie wysoka temp. procesora, mianowicie 62 stopni C. Odpalilem Windowsa, zainstalowalem MBM i w.g. tego programu temp wynosila juz 63 stopnie... wystarczylo jednak odpalic program testujacy k. graficzna... i temp. wzrosla do 68 stopni... to troche za duzo, prawda ? Moze to byc przyczyna bledow Windowsa ? Jaki wiatrak polecacie do tego typu procesora (cena max 100pln) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinKay Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Titan ttc-d5tb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 potwierdzam Titan ttc-d5tb jest aż nadto jak na twojego Durona, ja go używam na aXP1700+ i temperatura nie jest wysoka ok. 39-45, poza tym jest dość cichy i to co ważne tani Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Ja mam durona 850 na 892 i mam teperature non stop powyzej 50 stopni.Czasem 60 np po 3dmarku2001.Ale jeszcze sie nigdy nie zawiesil. A temperatura plyty przy tym procku okolo 40 stopni niezly grzejnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...