Skocz do zawartości
Paszczu

Ukradli mi kompa :(

Rekomendowane odpowiedzi

QRWA MAC!!!!!! Co sie dzieje???? Jeden pisze ze mu zajebali PC z domu, nastepny ze stracil phona.. a jeszcze inny ze mu rowery zajebali!!!!!! co to sie dzieje?????? TEN SWIAT SCHODZI NA PSY!!!!!!! mi w zeszlym roku za****** z piwnicy 3 nowiuskie, 3 dniowe rowerki, ktore mialy przejechane moze 3 km.... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W piwnicy sie nie trzyma cennych rzeczy bo to jedno z czesciej obrabianych miejsc, no chyba ze masz bardzo dobre drzwi do piwnicy jak sasiad lekarz co trzyma tam jakies magiczne rzeczy :)) (stalowe wielkie drzwi z kilkoma zamkami jak w domu).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W piwnicy sie nie trzyma cennych rzeczy bo to jedno z czesciej obrabianych miejsc, no chyba ze masz bardzo dobre drzwi do piwnicy jak sasiad lekarz co trzyma tam jakies magiczne rzeczy :)) (stalowe wielkie drzwi z kilkoma zamkami jak w domu).

Pewnie ma gabinet ginekologiczny i dorabia do pensji :):):)A tam sobie urzadzil sale zabiegowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie ma gabinet ginekologiczny i dorabia do pensji :):):)A tam sobie urzadzil sale zabiegowa

ja myśle, ze to ten lekarz szabruje piwnice, a za tymi drzwiami tzryma swoje łupy :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja myśle, ze to ten lekarz szabruje piwnice, a za tymi drzwiami tzryma swoje łupy :mrgreen:

Dobre ....hehehehe :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w piwnicy mam 3 pary zamykanych krat ktore maja po 2 kludki, i jedne drzwi wejsciowe z jakiem badziewnym zamkiem..... jak ide do piwnicy do pierw mysle gdzie klucze schowac zeby mi sie zmiescily ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehhh tu tez sąsiedzi zawinili :( mogli jednak coś zrobic  :?

To sąsiadka zadzwonila po policje, a to że nie wyszła ich przepędzić :lol: to się wcale nie dziwie (sama byla w domu z dzieckiem). Jakby dostala od ktoregos z kopa to by pewnie wyleciala od razu na podworko. A Ty bys wyszedl do dwoch drabow, ktorzy wywazali dzrwi z bara (i ewentualnie poprawiajac z buta) ??? Zaznaczam ze bez broni :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To sąsiadka zadzwonila po policje, a to że nie wyszła ich przepędzić  :lol:  to się wcale nie dziwie (sama byla w domu z dzieckiem). Jakby dostala od ktoregos z kopa to by pewnie wyleciala od razu na podworko. A Ty bys wyszedl do dwoch drabow, ktorzy wywazali dzrwi z bara (i ewentualnie poprawiajac z buta) ??? Zaznaczam ze bez broni  :twisted:

Reed ty bys tutaj pomogl :lol: :wink:

Paszczu dopilnuj zeby policja ich znalazla bo ten kwit ze stacji to jest duzy trop. A jak juz sie dowiesz kto to jest to rzuc ich adresy na forum to napewno paru forumowiczow do nich wpadnie (w tym ja)

:wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie ciekawi kiedy sie do mnie do bloku wlamia (serwer stoi na korytazu) i beda probowac zawalic serwerek. Serwerek jest podlaczony do urzadzonka zrobionego z kawalka blaszki i glosniczka. Jezelig go ktos ruszy to blaszki sie zwieraja i robi sie duzo halasu :wink: a kolo drzwi lezy duraluminiowa rurka :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie ciekawi kiedy sie do mnie do bloku wlamia (serwer stoi na korytazu) i beda probowac zawalic serwerek. Serwerek jest podlaczony do urzadzonka zrobionego z kawalka blaszki i glosniczka. Jezelig go ktos ruszy to blaszki sie zwieraja i robi sie duzo halasu :wink:  a kolo drzwi lezy duraluminiowa rurka :lol:

Feluke, obyś w złą godzinę tego nie powiedział...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie ciekawi kiedy sie do mnie do bloku wlamia (serwer stoi na korytazu) i beda probowac zawalic serwerek. Serwerek jest podlaczony do urzadzonka zrobionego z kawalka blaszki i glosniczka. Jezelig go ktos ruszy to blaszki sie zwieraja i robi sie duzo halasu :wink:  a kolo drzwi lezy duraluminiowa rurka :lol:

Feluke, obyś w złą godzinę tego nie powiedział...

A dlaczego?

Wlasnie wpadlem na genialny pomysl zeby do kompa przymocowac duza petarde i jak sie ruzy BUMMMMMM i goscie sa ogluszeni :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qwa kij im w ryj - wiem co to znaczy

ukradziono mi 3 rowery z piwnicy o lacznej wart ok 12tys zlotych!!!!!!!

jakbym dorwal takiego kradzieja to wypalilbym mu po rekach a pozniej po nogach z mojego pistoletu sportowego kal 5.5mm :(

wyrazy wspolczucia .... :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to rzeczywiscie swietne :)) 1. Brak kompa 2. Wiezienie

ale za to jaka sadysfakcja. przez nastepne 25 lat miałby czas na zastanawianie sie ją mieli mine jak im ten komp wybuchał w rekach , oczywiscie w miedzyczasie wypad na spacerek przed budynek i siłownia bo jak wiadomo wiecej zajęc w pace niema

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi