Neo_x Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 QRWA MAC!!!!!! Co sie dzieje???? Jeden pisze ze mu zajebali PC z domu, nastepny ze stracil phona.. a jeszcze inny ze mu rowery zajebali!!!!!! co to sie dzieje?????? TEN SWIAT SCHODZI NA PSY!!!!!!! mi w zeszlym roku za****** z piwnicy 3 nowiuskie, 3 dniowe rowerki, ktore mialy przejechane moze 3 km.... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 W piwnicy sie nie trzyma cennych rzeczy bo to jedno z czesciej obrabianych miejsc, no chyba ze masz bardzo dobre drzwi do piwnicy jak sasiad lekarz co trzyma tam jakies magiczne rzeczy :)) (stalowe wielkie drzwi z kilkoma zamkami jak w domu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 W piwnicy sie nie trzyma cennych rzeczy bo to jedno z czesciej obrabianych miejsc, no chyba ze masz bardzo dobre drzwi do piwnicy jak sasiad lekarz co trzyma tam jakies magiczne rzeczy :)) (stalowe wielkie drzwi z kilkoma zamkami jak w domu). Pewnie ma gabinet ginekologiczny i dorabia do pensji :):):)A tam sobie urzadzil sale zabiegowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 W piwnicy sie nie trzyma cennych rzeczy bo to jedno z czesciej obrabianych miejsc, no chyba ze masz bardzo dobre drzwi do piwnicy jak sasiad lekarz co trzyma tam jakies magiczne rzeczy :)) (stalowe wielkie drzwi z kilkoma zamkami jak w domu). Pewnie ma gabinet ginekologiczny i dorabia do pensji :):):)A tam sobie urzadzil sale zabiegowa ja myśle, ze to ten lekarz szabruje piwnice, a za tymi drzwiami tzryma swoje łupy :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 W piwnicy sie nie trzyma cennych rzeczy bo to jedno z czesciej obrabianych miejsc, no chyba ze masz bardzo dobre drzwi do piwnicy jak sasiad lekarz co trzyma tam jakies magiczne rzeczy :)) (stalowe wielkie drzwi z kilkoma zamkami jak w domu). Pewnie ma gabinet ginekologiczny i dorabia do pensji :):):)A tam sobie urzadzil sale zabiegowa ja myśle, ze to ten lekarz szabruje piwnice, a za tymi drzwiami tzryma swoje łupy :mrgreen: Dobre ....hehehehe :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 LOL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 W piwnicy sie nie trzyma cennych rzeczy bo to jedno z czesciej obrabianych miejsc, no chyba ze masz bardzo dobre drzwi do piwnicy jak sasiad lekarz co trzyma tam jakies magiczne rzeczy :)) (stalowe wielkie drzwi z kilkoma zamkami jak w domu). w piwnicy mam 3 pary zamykanych krat ktore maja po 2 kludki, i jedne drzwi wejsciowe z jakiem badziewnym zamkiem..... jak ide do piwnicy do pierw mysle gdzie klucze schowac zeby mi sie zmiescily ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 ehhh tu tez sąsiedzi zawinili :( mogli jednak coś zrobic :?To sąsiadka zadzwonila po policje, a to że nie wyszła ich przepędzić :lol: to się wcale nie dziwie (sama byla w domu z dzieckiem). Jakby dostala od ktoregos z kopa to by pewnie wyleciala od razu na podworko. A Ty bys wyszedl do dwoch drabow, ktorzy wywazali dzrwi z bara (i ewentualnie poprawiajac z buta) ??? Zaznaczam ze bez broni :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 To sąsiadka zadzwonila po policje, a to że nie wyszła ich przepędzić :lol: to się wcale nie dziwie (sama byla w domu z dzieckiem). Jakby dostala od ktoregos z kopa to by pewnie wyleciala od razu na podworko. A Ty bys wyszedl do dwoch drabow, ktorzy wywazali dzrwi z bara (i ewentualnie poprawiajac z buta) ??? Zaznaczam ze bez broni :twisted:Reed ty bys tutaj pomogl :lol: :wink: Paszczu dopilnuj zeby policja ich znalazla bo ten kwit ze stacji to jest duzy trop. A jak juz sie dowiesz kto to jest to rzuc ich adresy na forum to napewno paru forumowiczow do nich wpadnie (w tym ja) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Tajest Feluk - skopiemy im [gluteus maximus]!! Swoja drogą to osiedla paszcza jest calkiem spokojne... Mial pecha niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Chyba jednak kupię wiatrówkę (ale małą - pistolet), zamiast pada do kompa. Mozna do obudowy przyczepic alarm - taką syrenę, która zbudzi całe osiedle jak się włączy - albo lepiej - do drzwi taką syrenę - ja mam wbudowaną w zamek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Mnie ciekawi kiedy sie do mnie do bloku wlamia (serwer stoi na korytazu) i beda probowac zawalic serwerek. Serwerek jest podlaczony do urzadzonka zrobionego z kawalka blaszki i glosniczka. Jezelig go ktos ruszy to blaszki sie zwieraja i robi sie duzo halasu :wink: a kolo drzwi lezy duraluminiowa rurka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Mnie ciekawi kiedy sie do mnie do bloku wlamia (serwer stoi na korytazu) i beda probowac zawalic serwerek. Serwerek jest podlaczony do urzadzonka zrobionego z kawalka blaszki i glosniczka. Jezelig go ktos ruszy to blaszki sie zwieraja i robi sie duzo halasu :wink: a kolo drzwi lezy duraluminiowa rurka :lol: Feluke, obyś w złą godzinę tego nie powiedział... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Mnie ciekawi kiedy sie do mnie do bloku wlamia (serwer stoi na korytazu) i beda probowac zawalic serwerek. Serwerek jest podlaczony do urzadzonka zrobionego z kawalka blaszki i glosniczka. Jezelig go ktos ruszy to blaszki sie zwieraja i robi sie duzo halasu :wink: a kolo drzwi lezy duraluminiowa rurka :lol: Feluke, obyś w złą godzinę tego nie powiedział... A dlaczego? Wlasnie wpadlem na genialny pomysl zeby do kompa przymocowac duza petarde i jak sie ruzy BUMMMMMM i goscie sa ogluszeni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 qwa kij im w ryj - wiem co to znaczy ukradziono mi 3 rowery z piwnicy o lacznej wart ok 12tys zlotych!!!!!!! jakbym dorwal takiego kradzieja to wypalilbym mu po rekach a pozniej po nogach z mojego pistoletu sportowego kal 5.5mm :( wyrazy wspolczucia .... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 pozostawiam to bez komentarza. wspolczucia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Mam pomysł - założyć system autodestrukcji do kompa. W przypadku kradzieży naciskamy guzior i BUM!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Mutos: I jakie to ma zadanie? :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 No, rozwala złodziei w kawałki, kompa niestety też... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 No to rzeczywiscie swietne :)) 1. Brak kompa 2. Wiezienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 No to rzeczywiscie swietne :)) 1. Brak kompa 2. Wiezienieale za to jaka sadysfakcja. przez nastepne 25 lat miałby czas na zastanawianie sie ją mieli mine jak im ten komp wybuchał w rekach , oczywiscie w miedzyczasie wypad na spacerek przed budynek i siłownia bo jak wiadomo wiecej zajęc w pace niema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 mnie jak mialem 10 latek napadlo trzech takich debili i zabralo ukochany rower :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Nieeeee... Autodestrukcja była by poto, aby sam kompjuter uszkodzić. Skoro właściciel już go nie ma, to dla czego jakiś sk...yn ma mieć i zarobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...