3r@s3r Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Mam następujący problem: Podczas tworzenia partycji przy instalacji systemu brakuje mi 30Gb miejsca, tzn mam dysk 160 a widzi tylko 130 <_< Próbowałem robic "partition magic pro" ale też nie widzi tego ubytku. Wie ktos jak temu zaradzić?!? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam3 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;303013 było pewnie juz x-razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulcrum3 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 1625022[/snapback] a u mnie to dziwactwo nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGOLSEN Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 (edytowane) Mam następujący problem: Podczas tworzenia partycji przy instalacji systemu brakuje mi 30Gb miejsca, tzn mam dysk 160 a widzi tylko 130 <_< Próbowałem robic "partition magic pro" ale też nie widzi tego ubytku. Wie ktos jak temu zaradzić?!? :huh: 1624990[/snapback] A czy instalator , który uruchamiasz , to WIN XP + SP1 , lub SP2 ??? Tylko wersje Windowsa XP z Service Packami 1 , lub 2 , widzą takie duże dyski . Masz nieodpowiednią instalkę Windowsa i musisz ją zmienić . Dopiero wtedy zobaczysz resztę dysku . Pozdrawiam . a u mnie to dziwactwo nie działa 1629758[/snapback] A może twoja płyta nie widzi tak dużych dysków - stary bios , lub ograniczenie chipsetu ? Poza lakoniczną wypowiedzią nie podałeś nic więcej . Nie uważasz , że to trochę za mało danych ? Pozdrawiam . Edytowane 3 Września 2005 przez BIGOLSEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r@s3r Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 W tym pech że mam win Xp bez SP żadnego <_< A tak apropo: czy na win 2k z SP4 będzie widzieć taki dysk? Czy jestem zmuszony do Xp? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 2k sp3/sp4 wymaga wpisu doi rejestru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...