pshem Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Masz pierwszy na unicasty, kolejny to bramka, kolejne 5 to uzytkowe adresy z puli i ostatni 8 to brodcast. W 4 adresowej puli masz tylko jeden uzyteczny adres. Wreszcie bede mogl userom dawac zewnetrzne ip tylko oczywiscie tylko 4 userow bedzie moglo dostac. 1686863[/snapback] pierwszy adres na unicasty ??? pierwszy adres to adres sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Mi niestety nie przełączą. Myszę być za daleko od centrali. Dostałem odmowę i już. . Złożyłem zamówienie na 2Mbit dobre i to i jeszcze zwiekszę transfer wychodzący do 512kbit. Ciekawe czy przełączą czy pozostanę przy 1Mbit. No załamka :( Edit: 2Mbit też mi nie załączą. Pozostaje mi tylko czekać na innego providera. Edytowane 11 Października 2005 przez Jodlasty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 sorka, wiem od kumpa co ma 4000 od tepsy ktory to ma podzielone na 5 osób ze mają transfety do 200kbajtow na sekunde - a jak siedzi sam z drugim adminem w sieci to obaj maja transfety po 500kbajtow z p2p, gostek mowi ze nie ma pojecia jak to sie dzieje, ale jednak sie dzieje. co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 To musza byc jacys magicy :) mi sie nigdy nie udalo zajac full lacza na p2p :) , przy otwartch portach i dobrej konfiguracji normalnych p2p czyli emule , bittorent , nie wiem jak na dc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 To musza byc jacys magicy :) mi sie nigdy nie udalo zajac full lacza na p2p :) , przy otwartch portach i dobrej konfiguracji normalnych p2p czyli emule , bittorent , nie wiem jak na dc . 1701777[/snapback] tu nie chodzi o to czy wyciagaja max łącza tylko o to ze niemozliwe aby obydwaj naraz mieli transfery po 500kB/s.. a co do wyciagania full łącza..mam neo 6Mbit..i spoko wyciagam na torrentach 740kB/s...zresztą fotke masz w temacie o NEO 6Mbit :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 wiecie, w sumie fiu fiu fiu t mnie obchodzi ile oni sobie we dwoch wyciagaja, interesuja mnie transfery u tych 5 osob, czy wogle cos takiego jest mozliwe... bo teoretycznie wegle przepisów starej babci kleofasy powinismy w 5 osob moc sciagac po ponad 100 kbajtow/s... eh. a wszystko chodzi o to ze znajomy chce chello 12mb i podzielic na 6 osob, a ja w to wogle nie wierze i szukam usilnie alternatywy godnej uwagi, i moze legalnej do dzielenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 dzis mi wlaczyli dsl 4000 jak narazie lata max :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Mi sie na DSL 4000 nie udało wycisna cwiecej niz 3 x 180kb/s na jednej sesji wiecej z zasady nie wyciskam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...