pipanol-pl Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 no wlasnei chce kupic tego procka w komputroniku ale nie wiem jaka serie wybrac ? chcial bym na nim pociagnac ponad 4 GHz moze polecicie jakis steping serie bo ja nie za bardzo na tym sie znam :( dzieki z gory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 było, wiele razy - poszukaj w skrucie: E0 sie najlepiej kreci, są wersje dające seryjnie 89W, a seria D0 sie gorzej kreci, ale wiekszość jest w wersji 89W. C0 unikaj - słabo sie kreci i 103W :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkelP Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) no wlasnei chce kupic tego procka w komputroniku ale nie wiem jaka serie wybrac ? chcial bym na nim pociagnac ponad 4 GHz moze polecicie jakis steping serie bo ja nie za bardzo na tym sie znam :( dzieki z gory :) 1625252[/snapback] Jezeli koniecznie chcesz 4.0GHz to bierz E0 SL7PN 103W lub SL88K 89W Click :) A jakiego masz CPU teraz ? moze - 2.4C GHz ? - Widze ze podkreconego .... Northwood sie nie grzeje jak Prescott i ja bym proponowal zmienic grafike na np na cos mocniejszego(Radeona 9800Pro) bo proca to masz OKI :) i CI wystarczy :) Ja mialem sytuacje jak TY mialem 2.4C i kupilem 3.2E spoko krecil sie na 4.0GHZ ale temperatura non stop 50 stp w idle a w stresie 65 i wiecej.... W grach nie odczulem roznicy w szybkosci wyswietlanych ramek, benchmarki tez nie przyspieszyly w sumie nic sie nie zmienilo poza temeratura i napisem 4.0GHz ---- no Super Pi oczywiscie dzialalo szybciej... :) Mam teraz tego co w sygnaturce i jest COOL ,,, chlodny i bardzo szybki :) WYSTARCZAJAC'y Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez MajkelP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 znalazlem cos takiego http://allegro.pl/show_item.php?item=62519373 co o tym myslicie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkelP Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 znalazlem cos takiego 1625690[/snapback] Ale ten to "tragedia: ;) bez HT i FSB 533 !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 he no wlasnie tesh mi cos tak nie gralo .. wiedz definitywnie odpada .. ooki dzieki .. moze pomozecie szukac cos co by pasowalo i nie drogiego .. ;] a amoze ktos ma do sprzedanie ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) znalazlem cos takiego 1625690[/snapback] To wynalazek, nie bierz go :? chyba kazdy D0 idzie na 4.3Ghz przy bardzo dobrym chłodzeniu a na E0 wyprawiasz co chcesz :D a przy tym masz Abita IC-7 to by sie marnował!! edit: teraz na allegro są same badziewne proce :/ może popytaj sie tych co na allegro mają 3.2Ghz albo 3.0Ghz jakie stepingi i oznaczenia bo zazwyczaj opis proca jest niepełny Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkelP Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) he no wlasnie tesh mi cos tak nie gralo .. wiedz definitywnie odpada .. ooki dzieki .. moze pomozecie szukac cos co by pasowalo i nie drogiego .. ;] a amoze ktos ma do sprzedanie ?? :) 1625730[/snapback] Ja to kupuje CPU z USA z ebay'u :) sa tansze TYLKO musisz sie dogadac zeby sprzedajacy napisal CI na paczce ze to "gift" - prezent i wartosc np 10 - 15 USD Procek z reguly przychodzi po 4 dniach UPS/em do domu (listonosz go przynosi) ale jesli wartosc jest wpisana cos 100 i wiecej - TO nietety urzad celnny go lapie i trzeba clo zaplacic .... i sprawa sie cisgnie 2 - 3 tygodnie chyba ze sie osobiscie pojedzie do Warszawy i odbierze.., Ja kupuje czasem procki a moj brat czesci do roweru na ebau wiec mamy troszke praktyki z tym , a najlepszym rozwiazanie jest zalozenie sobie PayPal , albo miec karte kredytowa, Pieniazki dochodza w ciagu 4 min. Bo jezeli nie - to musisz wysylac pieniazki WesternUnion a przelewy sa drogi 50 zl 80 zl zalezy od jakiej kwoty ale pieniadze dochodza w 15 min ... Musisz popatrzec na 3.2GHz musisz tam wpisac 3.2 i szukaj Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez MajkelP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 wiem wlasnie patrze sobie tesh tam i mam jeden .. 3,2 co o nim myslisz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkelP Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) wiem wlasnie patrze sobie tesh tam i mam jeden .. 1625820[/snapback] Uwazam ze JEST OKEJ Procesorek uzywany ale sprawny testowny z pudelkiem z gwarancja i wysyla na caly swiat Worldwide TYLKO nie wiem jak seria, wyslij mu maila, nie ma ceny minimalnej i 5h do konca czyli bardzo dobrze ! :) MAsz konto na ebay'u ? Jak nie to zarejestruj sie, chwila moment nic nie kosztuje ! Spytaj sie o serie o stepping o to czy wysle do Polski, i o to czy pieniazki mozesz wyslac WesternUnion? i do kazdego tak pisz jesli jestes zainteresowany jego oferta, nawet do tych co maja ze tylko do USA wysylaja i spytaj sie o koszt przesyli :) Ja sredno za sam CPU z USA placilem 4-5 USD za przesylke do POLSKI a z KANADY 7 USD :) Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez MajkelP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 hhehe spoko to zalatwi mi wszystko siora z kanady . .aa jush sprawdzalem serie i jest ckilka osob na forum ktorzy maja tego samego procka z tym stepingiem czyli D0 np_vip_ i on ma ze na 4 GHz poszdl na takiej samej plycie jak ja mama .. wiedz .. .mzoe cos z tego bedzie ... aa myslis zze za ile pusci tego procka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Spox D0 to bardzo dobry steping, ja bym go brał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 ehh.. jsuh za pozno .. ;/ przelicytowali mnie :/ wrr.... musze cos innego upatrzyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 E0 sie bardziej grzeje od D0 chyba a na s478 roznica w podkrecaniu E0 i D0 jest marginalna:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...