lorencpl Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Kupiłem kompa, Jak sprawdzić że mam AMD Athlon 64 3000+ na rdzeniu Winchestera a na Venice. Czy jest jakiś program co to sprawdzi?? Prosze o pomoc :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosiak Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Kupiłem kompa, Jak sprawdzić że mam AMD Athlon 64 3000+ na rdzeniu Winchestera a na Venice. Czy jest jakiś program co to sprawdzi?? Prosze o pomoc :blink: 1625428[/snapback] CPU-Z Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorencpl Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 A czy istnieje jakiś programik który odpali się z dyskietki - kupiłem kompa i chce sprawdzić w sklepie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosiak Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 A czy istnieje jakiś programik który odpali się z dyskietki - kupiłem kompa i chce sprawdzić w sklepie 1625695[/snapback] hm...moze Ci w tym pomoze Hiren's Boot CD 7.2 to taka bootowalna plytka na ktorej jest duzo narzedzi w tym diagnostyczne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 (edytowane) Możesz też zoabczyc serie i sprawdzić sobie co to za procek. Edytowane 3 Września 2005 przez danrok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...