mura Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Witam po podłączeniu do usb (mam win XP) system chce ciągle jakieś sterowniki oczywiście te dołączone do aparatu nie pomagają no bo i jak mają pomóc skoro do XP nie trzeba żadnych sterowników, porty usb mam sprawne inne urządzenia pod usb są bez problemów wykrywane i działają , karta MS którą mam w aparacie jest sprawna i czytnik ją odczytuje sprawdziłem na innym komp. to samo :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonstenes Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Moja sugestia: Sterowniki Jesli to nie pomoze po podlaczeniu kablem aparatu do komputera wejdz do menu i zobacz jaki masz wlaczony tryb pracy aparatu (sa z tego co pamietam 3 - PTP, USB NORMAL i PictBridge). Powinienes miec ustawione USB NORMAL - wtedy karta jest widziana jaka zewnetrzny dysk. PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mura Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 sterowniki nie pomogły, zainstalowałem knopixa i na linuxie działa, chyba zrobie format i nowy xp pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonstenes Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 A probowales zmienic tryb pracy USB w aparacie ? PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...