alienx Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Jak w temacie Czy moze to byc zwykla przejsciowka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Jak w temacie Czy moze to byc zwykla przejsciowka? to nie ma znaczenia... ja preferuje całe kabelki, ale przejściówka taniej Cie wyjdzie... a kupisz w każdym dobrym sklepie ze sprzętem elektronicznym... w samym komputerowym raczej nie szukaj... a, i czemu do Radka, przeciez do wszystkich kart kable są identyczne??... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenpunkt Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Jak w temacie a, i czemu do Radka, przeciez do wszystkich kart kable są identyczne??... :wink: są różne - co gorsze to nawet niektóre mają identyczny wygląd a połączenia pozamieniane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Jak w temacie a, i czemu do Radka, przeciez do wszystkich kart kable są identyczne??... :wink: są różne - co gorsze to nawet niektóre mają identyczny wygląd a połączenia pozamieniane tak, ale to juz jest wina stanadardów (podobno ostatnio sie jakoś zmieniły), a nie samych kabelków... wczoraj kumpel mi mówił, że w niektórych trzeba kabelki :wink: przeluotwać, bo inaczej nie bedzie działać... ja akurat miałem szczęście i się obeszło bez tego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 qrna, coś się wali z cytowaniem... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...