yuucOm Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) Yo. Oto moj komp: athlon 2400+ (2,0 ghz) (133fsb) 640 ram noname (sdr :o!) gf fx 5900xt 128 ram (256bit) Zastanawiam sie czy niektore gry nie chodzą mi za wolno. Otoż w CS:S (counter strike:source) w video stress tescie mam 63 fps na ustawieniach: 1024x768 all na high bez AA i AT i z simple water i bez Vsync). Broblem w tym ze w samiej grze fpsy spadaja mi czesto do 20 :/ i to nie wazne na jakich ustawieniach :/. Czy mam takie jak wyzej czy all na low i 800x600 to i tak gra "chodzi" tak samo. Nie wiem czemu tak jest. Moze to przez konflikty w systemie; o to screen . Nie wiem co one oznaczają jak ktos moze to niech mi powie :P. PS. moj wynik w 3dmark03 to 4954. Help Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor_ew Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 wynik w marku ok... a te konflikty, to lepiej zeby ich nie było! odinstaluj stery od mobo i grafy, użyj drive cleanera, aby wymieść "resztki" z dysku i zainstaluj stery ponownie (najpierw do mobo...) z drugiej strony ccs to nie to samo co stary cs i szyna 133 może troche dławić grafe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 1. Problemy ze sterownikami - VGA, MOBO, IDE... 2. Zasilacz jaki masz - bo nie podałeś nigdzie a bardzo często to właśnie on powoduje, że komp "nie daje rady"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) Już raz uinstalowałem stery do płyty i grafy a potem uzyłem driver c. i to nic nie dało. Mój zasilacz to modecom 350 W. Nie wiem ja usunąć te konflikty :( Edit: no i tak btw to ta karta to jest od Gainwarda GS i chodzi na 450 Mhz Gpu 780 memory czyli standart jak dla gainwarda. Help. Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 wolna szyna fsb, pamieci sdr. po czesci konfikty. dlatego cs:s wolno ci chodzi. no i fx. source lubi ati ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Dzięki za posty :P. Problem w tym, że nadal nie wiem jak te konflikty usunąć :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...