dem Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Tylko jedna mp3 jest na liście, więc to napewno nie od tego. Co ciekawe, na starszych wersjach Winampa zuzycie wynosi 5-8 % (tak samo jest w Foobar'rze). Coś mi się to nie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 (edytowane) Hmm a nie da się tego DFX'a jakoś scaliść z winampem? Bo cały czas bede mial 2 programy w pasku zadań a to jakoś tak dziwnie wygląda :P Przy instalacji wpisywałem jakiegoś mejla. Przyślą mi jakiegoś seriala czy coś? Bo program w splashu sie pyta o seriala :/ U mnie zużycie 2-6%. Na playliście 904 piosenki. Edytowane 3 Września 2005 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 seriala nie przyślą ;-) DFX'a włączasz, ustawiasz i zmykasz jego okno - działa ale nie ma go na ekranie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Ludzia w niczym nie można dogodzić :/ Mnie DFX bardzo dobrze działa tzn. lubię słuchać czasem 'innego' niż oryginalny dźwięk. Jak dla mnie wpis z sig'a jest najlepszą alternatywą dla muzy MP3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 U mnie: WinAmp 5.1 Pro SE + DFX 7.502 + D-Reliction Skin + Shoutcast (opcjonalnie :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 A sprawdzał ktoś w lossless jak się nowe winampo sprawuje? wogóle potrafi załadować arkusze dyrektyw? bo u mnie coraz więcej lossless a nie jakiegoś mp3 szitu...ostatnio też odkryłem że mp2 może mieć większy bitrate :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 seriala nie przyślą ;-) DFX'a włączasz, ustawiasz i zmykasz jego okno - działa ale nie ma go na ekranie 1630826[/snapback] Ale jak włącza się go ponownie to też się włącza można go jakoś ukryć całkowicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Po instalacji posluchaniu wrocilem do org winampa i swoich sprawdzonych ustawien z KX Project. Wole jednak niezbyt zmienione brzmienie nu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Winampa 5.1 uzywam juz od kilku dni i imo jest to REWELACJA! w koncu moje creativy 5.1 odzyly!!! ;]]] ale dfx jest cienki raczej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 DFX - :-/ Enchancer - :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 hmm jak zrobić aby w winampie działały pliki cue? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 hmm jak zrobić aby w winampie działały pliki cue? :D 1686802[/snapback] A po co ? :-P Cue to obraz plyty :> I najlepiej go zaemulowac w alcoholu itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 (edytowane) CUE Splitter v0.3 It splits a single big CUE / MP3 file, created with programs like CDRWin or similar, in a series of MP3 files everyone with the length specified in the CUE file. Moreover file names and IDv1 tags of the generated MP3, will contain the appropriated information, extracted from the source CUE file. Some options allow to customize the generated MP3 files. Is possible to associate .CUE extension to this program. The interface of the program is written in both Italian and English language. This program uses the BeSplit software (http://besplit.doom9.org/) to splits the MP3 files. Nie wiem, czy sie przyda, ale znalazłem jeszcze: http://forum.programosy.pl/problem-podzia-...e+podzieli&sid= http://forum.programosy.pl/programu-do-dzi...e+podzieli&sid= Edytowane 6 Października 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 (edytowane) A po co ? :-P Cue to obraz plyty :> I najlepiej go zaemulowac w alcoholu itp 1686815[/snapback] o jaki ;) jak trzeba to trzeba ... pytam nie bez kozery :) i nie chodzi bynajmniej o obraz płyty :D tylko o plik w którym są zapisane dane dotyczące mp3'jek :) czas, tytuł itd. W foobarze odpalało bez zająknięcia a winamp nie daje rady :-| Edytowane 6 Października 2005 przez Moog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Dobry ten winamp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 ale zes klepnął :lol: no ale róznica jest wieksza porównując do 5.09 niz 5.09 do np. 5.08 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...