mir_as Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Posiadam dysk Samsung SP1213C 120 GB SATA i chciałbym sprawdzić czy nie ba błędnych sektorów. Jakim programem mogę to sprawdzić? Chciałbym zaznaczyć, że mam płytę Gigabyte GA-7N400S-L i dysk SATA jest widziany jako kolejny kontroler IDE. Sciągnołem program ze strony samsunga do tego modelu dysku, który teoretycznie miał sprawdzać dysk, ale po uruchomieniu z dyskietki nie może zlokalizowac wogóle dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Ja proponuje HD Tune. Jak kupiłem zwalonego Samsunga to mi wykrył bady na nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Nie lepiej HDD Regenerator ? Nie dość, że dowiesz się czy masz bady to jeszcze postara się ci je naprawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Ja myslę że jak to nowy dysk to badów nie naprawiamy tylko oddajemy go na gwarancję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ocp Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Ja myslę że jak to nowy dysk to badów nie naprawiamy tylko oddajemy go na gwarancję :) 1626801[/snapback] I jak dobrze pojdzie to servis zamaskuje bady i odda Ci ten sam dysk :-)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Bywa ale ja bym sie tak nie dał:) Ale ja kupuje zawsze w zaprzyjaźnionym sklepie i wiem ze takiego świństwa mi nie zrobią :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mir_as Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Niestety nie jest to nowy dysk i nie mam na niego gwarancji więc jak znajdę jakieś bady to będzie lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...