soleq1 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Witam nie wiem czy dobrze zamiescilem temat szukalem na calym forum ale nic nie znalazlem:| Tak wiec Posiadam obudowe Logic Q5 sam tego nie skladalem lecz w sklepie mi to zlozyli i po rozebraniu nie sa podlaczone bynajmniej na moj widok wszystkie kable od panelu przedniego, tak wiec nie wszystko dziala tak jak powinno:| Plyte glowna mam Gigabyte K8NS PRO <754> jesli ktos wytlumaczyc jak podlaczyc te wszystkie kabelki bym byl wdzieczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolle Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 W instrukcji obslugi plyty glownej masz napisane, ktory styk za co odpowiada. Na kabelkach powinny byc napisy, od czego jest kazdy. Teraz tylko podlaczyc dobrze. Jak podlaczysz i Ci dalej nie dziala to sprobuj przekrecic wtyczke, moze jest odwrotnie plus i minus. Bulka z maslem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...