Seth1985 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Witam!! Mam problem, otóż aktualnie siedze na modemie co nie jest zbyt ciekawe chciałem przesiąść sie na neo ale nie ma "możliwości technicznych". Mieszkam w Płocku w górach. Czy możecie mi polecić jakiegoś dostawce netu?? może być radiówka byle by było to coś ciekawego i w granicach rozsądku znaczy niezbyt drogiego tak maks do 80zeta za miesiąc. Z góry dzięki. POZDRO FOR ALL! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Musisz zrobić we własnym zakresie pomiary i wybrać tego providera, który Ci odpowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 jak w plocku to moze wez z hiperiona ma anteny radiowe w radziwiu i dobrzykowie wiec moze sie zalapiesz... ja mam opcje 256kbp/s i nie narzekam na to, niestety nic szybszego nie oferuja... :/ placę cos kolo 75 zl ale teraz mam jeszcze neo 512 i raczej przerzucam sie na kabel... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...