flama Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Witam wczoraj zalozono mi internet w multimedii. pierwszy dzien mialem miec niby 128kbs, a nastepnego juz 1.25mb. Ale mam problem nie moge w dc++ polączyć sie z hubami. Robilem wszystko, podejrzewam ze cos nie tak z ustawniemia ip, moze jakies firewalle mam z multimedii? mam adres 81.190... wiec chyba publiczny nie? powinienem sielączyć jako active a tu nic! sprawdzalem rowniez inne rzeczy i np nie moge do czata sie tez połączyc! co mam zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 z tego co pamietam to pzrez pierwsze pare dni sa poblokowane porty niektore. Musisz troche poczekac albo zadzwonic do nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Dkladnie jak powiedzial ci Przemol^N, zadzwon do nich :) JA tez mam mm no i pamietam ze po pdlaczeniu nie moglem odpalic zadnego p2p-po telefonie od razu wszystko odblokowali. NA twoim miejscu ym z tym ni czekal az samo przejdzie, mojemu qmplowi do czasu az sie do mnie zglosil chyba przez tydzien nic nie odblokowali-jeden telefon i wszystko bylo si :) Aaa i polecam stronke www.numion.com sprawdz czy szybkosc lacza odpowiada temu za ktore placisz-czasem zdaza sie ze mm przycina na predkosci :P Cyaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 MIalem 128 kbit przez 1 dzien tylko, a dzownic do nich nie trzeba, u mnie wystarczylo wylaczyc i wlaczyc modem. Odrazu wszystko zaczelo smigac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flama Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 MIalem 128 kbit przez 1 dzien tylko, a dzownic do nich nie trzeba, u mnie wystarczylo wylaczyc i wlaczyc modem. Odrazu wszystko zaczelo smigac :) 1628335[/snapback] I ja dokładnie tak zrobilem! Włączyłem i wyłączyłem modem! A najlepsze to bylo, że monter mi surowo zabranila wyłaczania modemu z kontaktu!!! Co za łachy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...