Skocz do zawartości
flama

Problem Z Multimiedią S.a

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wczoraj zalozono mi internet w multimedii. pierwszy dzien mialem miec niby 128kbs, a nastepnego juz 1.25mb. Ale mam problem nie moge w dc++ polączyć sie z hubami. Robilem wszystko, podejrzewam ze cos nie tak z ustawniemia ip, moze jakies firewalle mam z multimedii? mam adres 81.190... wiec chyba publiczny nie? powinienem sielączyć jako active a tu nic! sprawdzalem rowniez inne rzeczy i np nie moge do czata sie tez połączyc! co mam zrobic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dkladnie jak powiedzial ci Przemol^N, zadzwon do nich :) JA tez mam mm no i pamietam ze po pdlaczeniu nie moglem odpalic zadnego p2p-po telefonie od razu wszystko odblokowali. NA twoim miejscu ym z tym ni czekal az samo przejdzie, mojemu qmplowi do czasu az sie do mnie zglosil chyba przez tydzien nic nie odblokowali-jeden telefon i wszystko bylo si :) Aaa i polecam stronke www.numion.com sprawdz czy szybkosc lacza odpowiada temu za ktore placisz-czasem zdaza sie ze mm przycina na predkosci :P Cyaaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MIalem 128 kbit przez 1 dzien tylko, a dzownic do nich nie trzeba, u mnie wystarczylo wylaczyc i wlaczyc modem. Odrazu wszystko zaczelo smigac :)

1628335[/snapback]

I ja dokładnie tak zrobilem! Włączyłem i wyłączyłem modem! A najlepsze to bylo, że monter mi surowo zabranila wyłaczania modemu z kontaktu!!! Co za łachy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi