flasht Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Czy podlaczajac Geforce 2 GTS do nowej plyty (MSI KT4V) cos mu sie stanie? Napiecie na AGP nie jest wieksze w dzisiejszych plytach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Musisz sprawdzic jakie AGP jest na plycie i jakie jest na MOBO. Jesli jest to np. 2x/4x to spokojnie będzoe dobrze. Problemy pojawiają się w zestawieniu 1x --> 2x/4x/8x. Powinno byc ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Powinno byc dobze ale zdazaja sie wypadki (widziałem osobiscie jeden taki) ze przywłozeniu grafy AGP 8x do plyzy z AGP4x grafa padła po jakimś tygodniu nie wiem na ile to skutek tej niezgodnosci portów na ile pecha ps. Gdzies czytałem ze AGP 8x ma nizsze napiecie ale czy to prawda nie wiem wiec nie bijcie mnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Musisz sprawdzic jakie AGP jest na plycie i jakie jest na MOBO. Jesli jest to np. 2x/4x to spokojnie będzoe dobrze. Problemy pojawiają się w zestawieniu 1x --> 2x/4x/8x. Powinno byc ok. 1626421[/snapback] Ok karta jest na AGP 4x ... dzieki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...