djmaly20 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 czesc mam pytanko gdzie sie w tym cholernym windowsie xp wylancza ta funkcje dep gdzie byl dostep do niej bo nie pamietam ::P :blink: wiecie jak to jest normalnie tak czesto sie jej uzywa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 a co to jest funkcja dep ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) http://support.microsoft.com/kb/875352 - tutaj po polsku napisze krok-po-kroku Start - Panel sterowania - system - zakładka zaawansowane - pod uruchamianie i odzyskiwanie kliknij w ustawienia - edytuj - przy /NoExecute= wpisz AlwaysOff [ ma to wyglądać tak /NoExecute=AlwaysOff ]. Pamiętaj, robisz to na własną odpowiedzialność, poradnik wziąłem ze strony microsoftu podanej wyżej. Edytowane 1 Września 2005 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Można też tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Tak, ale ta funkcja wyłącza DEP tylko dla wybranych aplikacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tagal Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 czesc mam pytanko gdzie sie w tym cholernym windowsie xp wylancza ta funkcje dep gdzie byl dostep do niej bo nie pamietam ::P :blink: wiecie jak to jest normalnie tak czesto sie jej uzywa :P 1626328[/snapback] Witam! Wystarczy w pliku boot.ini wymazać "no" i zostawić samo "execute". w każdej chwili można "no" wpisać z powrotem.System>Zaawansowane>Uruchamianie i odzyskiwanie>Edytuj i z"noexecute"zostawiamy tylko "execute".Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...