Skocz do zawartości
math

Toshiba Tecra A3

Rekomendowane odpowiedzi

a tak wogole to jak wyglada sprawa z gwarancja na Toshiby w przypadku gdy zainstaluje wlasnego Xp'ka /ale nie preinstalowanego/ i Linuxa rownolegle na dysku??????

czy istnieje potem w razie draki mozliwosc korzystania z revovery disc dostarczonego z lapkiem???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie przekonales mnie....za 3700 mam z 512. 15'4 to juz calkiem spory lapek. Ja swojego chce nosic :). wiekszosc parametrow maja podobne..

pewnie go kupisz taniej niz w Karenie

1635755[/snapback]

no wiesz moj wazy: 2.78 a Twoj 2.7 :)

duzej roznicy w wadze nie ma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mnie równiez nie intersuje wieksza matryca 15.4" - po co mi taka ?? Chce mieć normalną 15" i to max - inaczej jeśli chodzi o rzdzielczość np. 1400x1050 ?? To by sie przydało. Mi taka Tecra A3-183 za 3500 z VAT styka i myślę że jedynie dokupienie na początek ramu 256MB jest potrzebne. ja bede go potrzebował do standartowej pracy - Office oraz trochę do zabaw ze zdjeciami - czyli PSP, PS itp. Czasem a nwet częściej chciałbym na nim zagrać w CS-a 1.6 - i tu mam zagwustke jak to pójdzie na takim sprzecie - myślałęm też o HPnx6110 ale widze że w dobrej cenie jest ta Toshiba. Ktoś kto ma taki sprzet może cos powiedzieć ?? Chętnie poczytałbym jakąś recke tego notka - może jest ktoś chętny ??

P.S - poza tym w tym notku jest BT - czego karen nie opisał B)

Edytowane przez Dobbsik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi