Kromqa Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 post 1 Witam! napisalem kiedys temat ze mialem problem z moniotrem i powiedzielscie ze najlepasza by byla karta jeslichodzi do 200 zł to radek 6550 a moj fundusz troche urusł dlatego chcialem sie spytac czy nie oplaca sie kupic KARTA SVGA SAPPHIRE 9600PRO 128/128 TV/DVI AGP takiego radka? normlanie on kosztuje kolo 250 czy cos takiego i jesli mozna powiedziec to 99 % bede go mial za 200 zł B) . prosze powiedziecie co o tym sadzicie? pozdro kromqa post 1 Przepraszam za balagan na forum ale net mi zaczol nawalac tzn wylaczyl sie i pochwil wlaczyl i nie bylo mojego posatu wiec postanowilem zeobic noewgo bald mogle mpoczekac jeszcze raz przepraszam! P.S nie czytajcie tego posta tylko tego wyzyj w nim jest wiecej napisane pozdrawima! kromqa Edited by Sikor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 WTF :?: :evil: Popraw błędy ortograficzne. Najlepiej napisz to wszystko zrozumiale od początku (używając edycji postu), bo to co tutaj wyprawiasz, to czysty bełkot. Na Tweak'u nie pisze się postu za postem, tylko używa edycji, jeżeli chce się coś dodać. Zapoznaj się też dokładnie z regulaminem forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kromqa Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) eh mazeł i ja nie potrafić pisak ale za to ty nie potrafiwszy czytac. przeczytaj dokladnie co na gorze jest napisane a dowiesz sie o co chodzić:/ a to poprawka orginalnego tekst : Witam! napisalem kiedys temat ze mam problem z moniotrem i powiedzieliscie ze najlepsza by byla karta jesli chodzić do 200 zł to radek 6550 a moj fundusz troche urusł dlatego chcialem sie spytac czy nie oplaca sie kupic KARTA SVGA SAPPHIRE 9600PRO 128/128 TV/DVI AGP takiego radka? normlanie on kosztuje kolo 250 czy cos takiego i jesli mozna powiedziec to 99 % bede go mial za 200 zł cool.gif . a jesli chodzi o podkrecanie to nie zalezy mi az tak na tym.prosze powiedziecie co o tym sadzicie? pozdro a o to ten blad : Przepraszam za balagan na forum ale net mi zaczol nawalac tzn wylaczyl sie i pochwili wlaczyl i nie belo mojego postu wiec postanowilem zrobic nowego bład moglem mpoczekac jeszcze raz przepraszam! Edytowane 1 Września 2005 przez Kromqa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 chcialem pozaznaczac bledy w poprawionym poscie... ale daje sobie spokoj... 1) ORTY, LITEROWKI, SKLADNIA, INTERPUNKCJA!!! :arrow: tak trudno wrzucic tekst w edytor i poprawic bledy automatyczny? 2) nie ma Radeona 6550. jest 9550 i JEST na forum przylepione opracowanie o niej. wymiana na prawie to samo zbedna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sight Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 a nie lepiej to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63533446 Ilość potoków: 8 Rodzaj układu graficznego: 256-bitowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Za 250zl. nie kupisz nowego R9600PRO czesto te R9600PRo to R9550 z lekko wykrenconymi zegarami. W Vobisie sprzedaja R9600PRO od Gigabyte za 280zl.(reklama) idz zaptaj sie czy to pelny 9600PRO czy nie, pelny ma zegary 400MHz dla rdzenia i 300MHz(600MHz DDR) dla pamieci. Jesli ma taktowanie nizsze to sobie go daruj. wejdz na strone Vobisa i poszukaj sobie tam jest ta karta. Wiadomo ze lepiej kupic R9500PRO ale ona kosztuje wiecej niz 250zl. Wiec jesli nie masz wiecej niz 250zl. to kup Gigabyte R9550 i chlodzenie dla niego. Wjdzie wlasnie gdzies 250zl. Karte podkreci sie wtedy dosc dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...