yuucOm Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Yo. Sciagnąłem sobie ze strony macromedia trial Flash mx 2004. Zainstalowałem zgodnie z instrukcja :D. No i jak probuje odpalic flash mx 2004 to podczas łądowania wystakuje mi "Wystąpił bład...." oczywiscie nie wysłałem. Sciagnałem triala flash mx 2004 pro i tez mam to samo :/. Help. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Yo. Z taka iloscia szczegolow to sobie mozesz isc wrozke zapytac... Ziom, podaj jakiej windy uzywasz, czy masz wszystkie laty, i jakie tam jeszcze info mozesz podac. Elo, pozdro600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) win xp home service pack 1. Łat nie mam (updejtow) dlatego ze mi sie komp co chwile wieszal jak je zainstalowałem. Edytowane 1 Września 2005 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Jak ci sie łaty kompa zawieszaja... no nic nie powiem prawdopodobnie syf na kompie (albo slaba zasilka). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 lol widzie ze na 3/4 postow ktore sa tutaj pisane forumowicze odpowiadaja "że to wina zaślili, słaba zaslika itp" luz juz z tym imo : o !. Mam modecom 350 w i nie mam syfu na winie :o. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 skombinuj windziora z SP2 i sprawdź jak działa ... Skoro update Ci uwalają kompa, to coś masz ewidentnie nakopane w systemie. Przeleć menedżer urządzeń, powyłączaj wszystko co nie jest niezbędne i próbuj updatetować. Ew. Najnowsze stery do płyty i grafiki .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 updejty nie powinny powodowac problemow, osobiscie mam XP SP2 PL + wszystkie updejty i jest OK w przypadku XP SP1 + poprawki tez bylo wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Jestem pewien ze to nie oto chodzi. Kumpel ma Win xp Pro z sp2 i sciągnął tego samego triala z macromedia.com. I ma to samo co ja. Zawsze jak się włacza wyskakuje mu problem typu: "Wystąpił błąd podczas uruchomienia programu Flash MX 2004 Profesional. Aplikacja zostanie zamknieta. Przepraszamy za kłopoty". Nie wiem czemu tak jest on i ja instalowaliśmy Flasha pare razy a efekt był taki sam. ps. Mam najnowsze stery od płyty i od gpu. ps2. Od samego poczatku kiedy mam Wina Xp udejty sprawiały, że komp czesto mi sie zawieszał, a przecież prawie nic na hdd jeszcze nie mialem (ledo co kupinoy nowy hdd i sformatowany). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...