Stuku Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Nieco spoźniony temat - niestety wyszlo jak wyszlo - miało być inaczej długo by gadać. Szukam jakiegoś dobrego studium zaocznego w Olsztynie - preferowany kierunek Informatyka lub coś z nią powiązane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Chodzi ci o studia czy o jakas szkole policealna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Studium czyli policealną - ZSZ ?? warto ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 W sumie te wszystkie szkoly sa prawie jednakowe.Ja polecam TWP.Sam ja konczylem i jestem zadowolony ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 A nie moze byc ZSEIT sa 3 profile do wyboru :> Elektronik , elektryk i technik urzadzen audiowizualnych ( moj [; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Ok :) Dzisaj podpisałem umowe z ZDZ i jestem oficjalnie przyjęty na kierunek Technik Informatyk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...