Majselbaum Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 tak jak w temacie. jak podkręcać athlony64 w notebookach, jakich programów używać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agata11 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 procesorow w laptokach sie nie podkreca..ani chlodzenie do tego przystosowane .. a programami to se mozna .. podkreca sie w biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 @agatka a patrzysz w ranking super pi ?? tam sa same podkrecone lapki ;) Co do chlodzenia masz racje, zwlaszcza ze chce katowac A64 :lol: a to nie Pentiumki M ze sa chlodne... Odnosnie tematu, jaki to lapek ?? ile ma czasu i ile chcesz aby jeszcze pozyl ?? Bo jak najdluzej to zapomnij o OC pozatym google nie gryzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 @agatka a patrzysz w ranking super pi ?? tam sa same podkrecone lapki ;) Co do chlodzenia masz racje, zwlaszcza ze chce katowac A64 :lol: a to nie Pentiumki M ze sa chlodne... Odnosnie tematu, jaki to lapek ?? ile ma czasu i ile chcesz aby jeszcze pozyl ?? Bo jak najdluzej to zapomnij o OC pozatym 1627383[/snapback] ktore podkrecone to podkrecone...moj bynajmniej nie...narazie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agata11 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 akurat tam nie zagladam w swoim mam celerona mobile 400 mhz i mi wystarcza do wszystkiego a i nie widze zadnego sensu kreceania lapa.przeciez to sprzet do pracy a nie do zabawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majselbaum Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 @agatka a patrzysz w ranking super pi ?? tam sa same podkrecone lapki ;) Co do chlodzenia masz racje, zwlaszcza ze chce katowac A64 :lol: a to nie Pentiumki M ze sa chlodne... Odnosnie tematu, jaki to lapek ?? ile ma czasu i ile chcesz aby jeszcze pozyl ?? Bo jak najdluzej to zapomnij o OC pozatym 1627383[/snapback] lap jak w podpisie. nie chcę mu robić extreme o/c - chciałem po prostu obadać i obkukać jak to działa. wiem że google nie gryzie. tylko jakoś nie bardzo mogę znaleźć coś konkretnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...