Vincent de Marco Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 WG. mojego mniemania to nie ma duzo lepszej MOBO niz P4C800(no moze ABIT-nie mam dostepu).Abit IC7 jest lepszy, 3-fazowe napiecie na Asusie jest jednak slabe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 a do tego lubi sie bujać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) Generalnie Abit tańszy i jak dla mnie wydaje się ciekawszą propozycją. Edytowane 12 Września 2005 przez Bartek-83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satorii Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 No OK. Te abity na allegro to koszerne są? Bo moge sprzedać swoją płytke i zakupić Abita... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet4 Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) ja mam własnie tego Northwooda C1 i juz na 3.4GHz (nawet na 1.625V) to 3Dmark05 przejść nie chce :( Ale to w końcu northwood i sie nie ma co dziwić. W sumie to i te 3.35GHz jakos ujdzie na najbliższy czas :P Edytowane 29 Września 2005 przez Jet4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 ja mam własnie tego Northwooda C1 i juz na 3.4GHz (nawet na 1.625V) to 3Dmark05 przejść nie chce :( Ale to w końcu northwood i sie nie ma co dziwić. W sumie to i te 3.35GHz jakos ujdzie na najbliższy czas :P 1675781[/snapback] Moim zdaniem bardziej opłaca sie celka D kupić :D taki co ma 4ghz to spokojnie bierze northwooda nawet 3,4ghz.....najlepiej prescotta kupić i go na 3,8 lub więcej wykręcić. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 http://sklep.benchmark.pl/pelny_20771.html mam pytanie co do tego proca iel by sie dało ukrecic go i jakie chłodzeinei by trzeba było zastosowac bo jakso w pentiumach jestem zielony :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 1699322[/snapback]kup jakiegoś arctic freezera, żeby go dobrze podkręcić musisz mieć płyte z blokadą pci/agp a te są drogie :lol: a z tych tanszych to tylko te na chipsecie i865 (mają blokade) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 jak masz kase to doluz do czegos co ma HT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...