ven Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Wiem że pytanie kiedyś się już pojawiło ale nie mogę go znaleźć. Chodzi o Video in na karcie MSI 4200. Mianowicie instaluje wszystkie stery z płyt które dostałem podłączam magnetowid i jedyny obraz jaki udało mi się uzyskać to białe poziome pasy. Wiecie o co chodzi a może są jakieś uniwersalne stery do kart z V/in na bazie nvidi które coś ruszą ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirm Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Witam. Sprawdz czy nie masz włączonego obrazu kontrolnego w video. Włącza się go gdy dostrajasz je w telewizorze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 uruchamiasz winproducer'a, wybierasz input source, prawym klawiszem na malym telewizorku wlasciwosci, w video source wybierasz composite i gotowe, i oczywiscie ktorys z PAL'ow mam nadzieje ze nie zakrecilem update: poprawa bledow:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert71 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 zobacz czy nie masz opcji clone w zkladce sterownika zalaczonej,bo z nia nie zadziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Witam. Sprawdz czy nie masz włączonego obrazu kontrolnego w video. Włącza się go gdy dostrajasz je w telewizorze. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak to faktycznie wyglada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...