C64 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Witam, jestem tu nowy, więc najpierw chciałbym się przywitać. Moje pytanie brzmi: Czy jest jakaś możliwość, aby zatrzymać zegar systemowy, bez zatrzymania procesora? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) Po co chcesz go zatrzymać? chyba się nie da. Edytowane 1 Września 2005 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C64 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Ot tak dla experymentów, lubię czasem coś popsocić siostrze :) Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Przy instalacji systemu, czas zostaje pobierany z BIOS-u, więc nie wiem czy istnieje możliwość zatrzymania czasu w windowsie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Istnieje. Wystarczy napisać mały programik, ktory wczyta aktualna godzina i potem co sekundę będzie cały czas ustawiał tą sama godziną... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 sgj łatwo powiedzieć nikt na tym nie zarobi więc nikt takiego czegoś nie zrobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 a moze lepiej jakis program co by cofal czas ? :lol: sumulacja bomby zegarowej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 wywal ;] baterie i bios będzie czytał cały czas 1 datę (odłącz od prądu komp za każdym razem :D) . rozwiązanie hardcor ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 ja kiedyś używałem programu WINICE bodajże czy jakoś tak.. nie pytajcie mnie poco :D... ale podczas nazwijmy to debugowania, zamrażał się czas w windzie.. program po prostu umiał zatrzymać windowsa i puścić go w pracy krokowej :lol: - no może nie dosłownie ale tak to wyglądało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość voldenet Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 a jest wersja na winxp?? i można linka jak jest?? Przyda się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...