KAGA Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Witam zakupiłem Winfasta 7800GTX ale w pudle brak przejsciówki do zasilania grafy - według mnie powinna byc ale dalej czy ktos wie gdzie moge kupic ten kabel bo zachwile zwariuje. :mur: Prosze o pomoc bo potrzebuje jej bardzo B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Jak dales tyle za grafe to ich scigaj za to. Niech ci daja nie po to wywalasz ty;e kasy zeby oni sobie w kulki lecieli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAGA Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Niewiem gdzie to dorwac moze ktos ma jakies namiary bo ja juz niewiem!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 W najgorszym przypadku, bedziesz musiał zmienić zasilacz na taki z wtyczką do zasilania PCI-E, ale wg mnie, taka przejsciowka powinna sie znajdowac w pudełku z grafą, zreszta za taką cene.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 powinna na 100% sie znajdowac, wlasnie czytalem recenzje leadtekowskiego gtx, i bylo wyraznie napisane ze jest w wyposazeniu. scigaj :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAGA Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Powinnna ale sie nieznajduje koles mi takie pocisl nie go ....... ale bez przesady ze wtyczki niemozna kupic . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...