kordek Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 ....niedawno aktywawali mi neo.. opcje 512 ,podpinam i odpalam a tu mi pokazuje predkosc 699Kb\s......i tu pytanie:czy to normalne?(nie zebym mial cos przeciwko :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 :ploom: :mrgreen: Tak, to normalne, nie miales wczesniej neo? przy 128 pokazuje sie ok 160 przy 256 ok 320 itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Bo pokazuje UPLOAD + DOWNLOAD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemussy Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Powinno być tak: 512 - 640 Ciekawe dlaczego ty masz 699 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Ma kiepskiej jakosci lacze i synchronizuje sie z wieksza predkoscia aby byla lepsza korekcja bledow? (wymyslilem na poczekaniu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) To ze łączycie się z wiekszą prędkością jest związane z enkapsulacją. Zabieg przyspieszenia jest po to byście rzeczywiście mieli prędkość za jaką płacicie. Jakość lini nie ma nic do prędkości. Sam do niedawna się wkurzałem bo mój dostawca internetu w technologi ADSL nie wiedzial o czymś takim :/ i łączylem się z predkością za jaką płaciłem czyli dokładnie 640kbps (dane pobierałem z prędkoscią 68Kb/s :/ ) Od czerwca wreszcie łącze się z prędkością 800kbps (czyli dane pobieram z prędkoscią 80Kb/s). Edytowane 1 Września 2005 przez Sparrov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeste Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Od czerwca wreszcie łącze się z prędkością 800kbps (czyli dane pobieram z prędkoscią 80Kb/s). 1627952[/snapback] A powinno byc 768kbps,czyli teraz masz lekko z gorka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Nie martw sie YESTE juz admin tam napewno przykręcil kurek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 :] hehe Co się będą bawić w jakieś "półliczby" :P Jak szaleć to szaleć...800 :D Rekompensata ze przez 10 miesiecy mialem 640 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...