killua Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) Hej.Bylem ostatnio w tatrach, na Granatach a wczesniej Kozim Wierchu. No i jakies 3h pozniej zginela tam jakas dziewczyna [*] , jak wrocilem dzis to chcialem sie czegos dowiedziec i przy okazji znalazlem info o tym zlebie(http://www.wsinf.edu.pl/~ftomek/noframes/g_zdra.html ), ale nie znalazlem zdjec tego miejsca i wydaje mi sie ze go nie mam w moich fotkach(a chcialbym sie przekonac czy to to miejsce ktoore proponowalem kumplowi na zejscie bo tak latwo i przyjemnie wygladalo ;) ).Wiec jak ktos ma jakies fotki to niech da znac. Dzieki Edytowane 1 Września 2005 przez killua Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) Hm.. bylem akurat na Pieciu Stawach gdy zginela ta kobieta (wiek 30 lat) :( To bylo pod koniec sierpnia . Przykre :( Bylem tez swiadkiem rozmowy jakis mlodych ludzi - swiadkow ktorzy rozmawiali z ekipa ratunkowa i jedyne co zapamietalem to to ze "slyszelismy jak spadala ale nie widzielismy jej". To byl jeden z powodow dla ktorego tego dnia nie wybralem sie na Zawrat (a tam zmierzalem z 5 stawow) i ogolnie w tym roku jakos pominolem Krzyzne, Orla Perc itp wiec fotek nie mam a jedynie z oddali czyli ze stawu Gasienicowego czy tez z przeleczy pod Koscielcem ;) No ale na nich szczegolow w postaci klamr czy tez lancuchow nie widac ;) Edytowane 12 Września 2005 przez rcube Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...