Erazor Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 I jak wam się podoba mój projekt bloku wodnego? P.S Jedyny jego minus to to że jest praktycznie nie do wykonania, ale będę próbowwał POZDRO!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erazor Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Cos się qrwa zdżeało!!!! Wejdźcie na ftp://ftp.wp.pl/incoming/ i ściągnijcieplik WB.jpg Naprawdę warto!! POZDRO!!!!!!!!!!!1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Cos się qrwa zdżeało!!!! Wejdźcie na ftp://ftp.wp.pl/incoming/ i ściągnijcieplik WB.jpg Naprawdę warto!! POZDRO!!!!!!!!!!!1 No ja dostaje "Permission Denied" przy probie kopiowania, wiec nic z tego. Mozesz mi to na maila wyslac (jest ponizej)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 No ja tez nie moge tego sciagnac.. Popraw tego linka,albo zrob cos z tym. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 U mnie to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Cos się qrwa zdżeało!!!! Wejdźcie na ftp://ftp.wp.pl/incoming/ i ściągnijcieplik WB.jpg Naprawdę warto!! POZDRO!!!!!!!!!!!1 Przeslij to do mnie to zamieszcze na serwerku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...