qqrydza Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) Ustawienia aax4, afx8, gra chodzi praktycznie tak samo. Więc tam gdzie ma zwolnić tam i tak zwolni do takiej samej wartości bez aa i af. A jeśli chodzi o porównywanie bos do fear to tu też są miękkie cienie, chociażby. Edit. Ustawienia aax4, afx8, cienie=none, modele=low, rozdzielczość 640x480 i jest to samo. Może w finalnej wersji będą opcje na podobieństwo fear, które będą odpowiadały za fizykę. Edytowane 4 Września 2005 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 ja bym sobie chetnie pograł gdyby nie to ze mi to demko KOMPA RESTARTUJE!! :? :? :? mial ktos cos podobnego?? dzieje sie to praktycznie w tym samym momencie (gdy koles nam chce otworzyc brame, brama wybucha, pakuje sie 2 kolesi, zabijam ich, ide dalej i napotykam 3 kolesi z tarczami..ZAWSZE zwis :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveVanHell Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 ja bym sobie chetnie pograł gdyby nie to ze mi to demko KOMPA RESTARTUJE!! :? :? :? mial ktos cos podobnego?? dzieje sie to praktycznie w tym samym momencie (gdy koles nam chce otworzyc brame, brama wybucha, pakuje sie 2 kolesi, zabijam ich, ide dalej i napotykam 3 kolesi z tarczami..ZAWSZE zwis :? 1635270[/snapback] Na 99% ten save jest zwalony,mialem tak samo z ta roznica ,ze resetowac musialem sam bo zawieszalo sie zawsze w tym miejscu.Zaczalem jeszcze raz ,powtornie zasejwowalem i juz sie nie zwieszalo , przeszedlem do konca demo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Jest już mp demo. http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=9657 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Juz jest full :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Gdzie? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Gdzie? :-) 1684661[/snapback] W sklepie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 No jest fucktycznie, na półce leży również specjalna edycja quake4 mp z quakecon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryban Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Nikt sie nie wypowie ? naprawdze nikt jeszcze nie kupil ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Ja mam, ale mam problem... Nie potrafie jej uruchomic... Jak ktos wie jak mi pomoc to prosze priv... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 pewnie starforce:PPP Ja tej gry nie kupie i nawet nie bede probowal sciagac (odpada).. bo po prostu gra mi sie nie spodobala:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Starforce został złamany. Tak przynajmniej czytałem. A jeśli chodzi o grę, chętnie sobie w nią zagram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 i to dawno temu , zreszta ci goscie od starforce ostatnio sami siebie zlamali :) a raczej zalamali :D , starforce od poczatku potrafia lamac najgorsze sa vm , a ta gra na necie jest od dosyc dawna i dziala plus zeby w to grac to podobno trzeba tego 800 mb patcha sciagnac , mam to od kiedy wyszlo a nawet nie chcialo mi sie tego zainstalowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Te, ludzie zobaczcie to - 3.1/10 w Gamespocie 8O A zapowiadala sie taka dobra gra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 zgadzam się z tą oceną mnie się gra wogóle nie podoba, chociaż kupel był zachwycony szczególnie jak grał u mnie (grafika i płynność), nie graliśmy w fulla tylko demo, tak prawde mówiąc to hitem dla mnie od paru miesięcy jest bt2 i ta gra jest naprawdę warta swoich pieniędzy, ale na horyzoncie cold war , quake 4 i oczywiście f.e.a.r. , ale w sieci i tak żądzi bt2 i gild wars (dla rpegowców którzy nie chcą płacić comiesięcznego haraczu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 zgadzam się z tą oceną mnie się gra wogóle nie podoba, chociaż kupel był zachwycony szczególnie jak grał u mnie (grafika i płynność), nie graliśmy w fulla tylko demo, tak prawde mówiąc to hitem dla mnie od paru miesięcy jest bt2 i ta gra jest naprawdę warta swoich pieniędzy, ale na horyzoncie cold war , quake 4 i oczywiście f.e.a.r. , ale w sieci i tak żądzi bt2 i gild wars (dla rpegowców którzy nie chcą płacić comiesięcznego haraczu) Odswierzam temacik bo dopiero co mialem okazje w to pograc i sie nie zgadzam z ta ocena.Nie jest to jakas gra odkrywcza, bo bardzo przypomina chrome'a, ale jak chrome mi sie nie podobal tak ta gra mi sie podoba przez to,ze np jest bardzo dynamiczna (prawie jak Q4).Fakt,ze frame rate czasem spadnie gdzies do ok 25 klatek,ale to wcale nie przeszkadza w rozgrywce a gra sie naprawde przyjemnie.Moja ocena 8/10.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcgron Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Witam czy ktos moze ukonczyl te gierke bo juz mnie wkurza to wieczne startowanie od oststniego seywa.Jestem w misji Eradication gdzie mam zabic jakiegos Maxa czy to juz final jezeli tak to sobie odpuszcze unicestwienie tego typka.Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 wyszedl dodatek do Bet on Soldier a nazywa sie Blood of Sahara , nie gralem w pdst wersje gry ale za to pogralem w ten dodatek i szczerze mowiac nie jest taki zly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Miałem (nie)przyjemność zagrać w podstawkę jakiś czas temu i moje dobre wrażenia po demie zostały bezlitośnie zweryfikowane przez obcowanie z pełną wersją gry. Nie przebrnąłem przez połowę gry, pewnie nawet przez jej ćwiartkę nie dałem rady. Dźwięki wydobywające się z głośników były strasznie drażniące i monotonne, nie mogłem w to grać. Zresztą i tak nikt w bos'a nie gra i nie ma zamiaru(zdaje mi się) więc przestrogi przed nią zdają się zbędne. Wyszła łata wprowadzająca wspominany już wcześniej w tym temacie procesor fizyki, w dodatku zapewne jest ta funkcja zaimplementowana na starcie. Napisz tripsta coś więcej i daj screen'y jeśli możesz bo wydaje mi się, że by było to to grywalne to musieli wiele poprawić. Szczerze, to co byś nie napisał i tak nie tknę tego dodatku. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...