Skocz do zawartości
kucyk

Bet On Soldier: Krwawy Sport

Rekomendowane odpowiedzi

Ustawienia aax4, afx8, gra chodzi praktycznie tak samo. Więc tam gdzie ma zwolnić tam i tak zwolni do takiej samej wartości bez aa i af.

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

A jeśli chodzi o porównywanie bos do fear to tu też są miękkie cienie, chociażby.

Edit.

Ustawienia aax4, afx8, cienie=none, modele=low, rozdzielczość 640x480 i jest to samo. Może w finalnej wersji będą opcje na podobieństwo fear, które będą odpowiadały za fizykę.

Dołączona grafika

Edytowane przez qqrydza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym sobie chetnie pograł gdyby nie to ze mi to demko KOMPA RESTARTUJE!! :? :? :? mial ktos cos podobnego?? dzieje sie to praktycznie w tym samym momencie (gdy koles nam chce otworzyc brame, brama wybucha, pakuje sie 2 kolesi, zabijam ich, ide dalej i napotykam 3 kolesi z tarczami..ZAWSZE zwis :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym sobie chetnie pograł gdyby nie to ze mi to demko KOMPA RESTARTUJE!! :?  :?  :? mial ktos cos podobnego?? dzieje sie to praktycznie w tym samym momencie (gdy koles nam chce otworzyc brame, brama wybucha, pakuje sie 2 kolesi, zabijam ich, ide dalej i napotykam 3 kolesi z tarczami..ZAWSZE zwis :?

1635270[/snapback]

Na 99% ten save jest zwalony,mialem tak samo z ta roznica ,ze resetowac musialem sam bo zawieszalo sie zawsze w tym miejscu.Zaczalem jeszcze raz ,powtornie zasejwowalem i juz sie nie zwieszalo , przeszedlem do konca demo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i to dawno temu , zreszta ci goscie od starforce ostatnio sami siebie zlamali :) a raczej zalamali :D , starforce od poczatku potrafia lamac najgorsze sa vm , a ta gra na necie jest od dosyc dawna i dziala plus zeby w to grac to podobno trzeba tego 800 mb patcha sciagnac , mam to od kiedy wyszlo a nawet nie chcialo mi sie tego zainstalowac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadzam się z tą oceną mnie się gra wogóle nie podoba, chociaż kupel był zachwycony szczególnie jak grał u mnie (grafika i płynność), nie graliśmy w fulla tylko demo, tak prawde mówiąc to hitem dla mnie od paru miesięcy jest bt2 i ta gra jest naprawdę warta swoich pieniędzy, ale na horyzoncie cold war , quake 4 i oczywiście f.e.a.r. , ale w sieci i tak żądzi bt2 i gild wars (dla rpegowców którzy nie chcą płacić comiesięcznego haraczu)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadzam się z tą oceną mnie się gra wogóle nie podoba, chociaż kupel był zachwycony szczególnie jak grał u mnie (grafika i płynność), nie graliśmy w fulla tylko demo, tak prawde mówiąc to hitem dla mnie od paru miesięcy jest bt2 i ta gra jest naprawdę warta swoich pieniędzy, ale na horyzoncie cold war , quake 4 i oczywiście f.e.a.r. , ale w sieci i tak żądzi bt2 i gild wars (dla rpegowców którzy nie chcą płacić comiesięcznego haraczu)

Odswierzam temacik bo dopiero co mialem okazje w to pograc i sie nie zgadzam z ta ocena.Nie jest to jakas gra odkrywcza, bo bardzo przypomina chrome'a, ale jak chrome mi sie nie podobal tak ta gra mi sie podoba przez to,ze np jest bardzo dynamiczna (prawie jak Q4).Fakt,ze frame rate czasem spadnie gdzies do ok 25 klatek,ale to wcale nie przeszkadza w rozgrywce a gra sie naprawde przyjemnie.Moja ocena 8/10.Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem (nie)przyjemność zagrać w podstawkę jakiś czas temu i moje dobre wrażenia po demie zostały bezlitośnie zweryfikowane przez obcowanie z pełną wersją gry. Nie przebrnąłem przez połowę gry, pewnie nawet przez jej ćwiartkę nie dałem rady. Dźwięki wydobywające się z głośników były strasznie drażniące i monotonne, nie mogłem w to grać. Zresztą i tak nikt w bos'a nie gra i nie ma zamiaru(zdaje mi się) więc przestrogi przed nią zdają się zbędne. Wyszła łata wprowadzająca wspominany już wcześniej w tym temacie procesor fizyki, w dodatku zapewne jest ta funkcja zaimplementowana na starcie.

Napisz tripsta coś więcej i daj screen'y jeśli możesz bo wydaje mi się, że by było to to grywalne to musieli wiele poprawić.

Szczerze, to co byś nie napisał i tak nie tknę tego dodatku.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi