PS1 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 :mur: W trakcie update`u biosu nagrywarki Liteon SOHW 1633 miałem zanik napięcia sieci. Po tym zdarzeniu nagrywarka umarła. Nie wysuwa nawet tacki. Właściwie to po podłączeniu do taśmy IDe i zasilania blokuje odpalenie systemu. Czy da sie coś z tym zrobić, czy już tylko śmietnik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Witam Zajrzyj tutaj. Może to pomoże. Pozdrawiam, MBX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimn Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) :mur: W trakcie update`u biosu nagrywarki Liteon SOHW 1633 miałem zanik napięcia sieci. Po tym zdarzeniu nagrywarka umarła. Nie wysuwa nawet tacki. Właściwie to po podłączeniu do taśmy IDe i zasilania blokuje odpalenie systemu. Czy da sie coś z tym zrobić, czy już tylko śmietnik? 1627677[/snapback] Do pierwszej taśmy podłącz dysk i odpal kompa pamiętaj żeby DVD było podłączone do zasilacza. gdy system sie załaduje podłącz taśmę do DVD i odpal program flasciach!ący działa on na portach i nie przejuje się innymi rzeczami (sflasciach!e napęd na siłę) ale pamiętaj żeby DVD było na taśmie samo i ustawione na master. Ja tak uratowałem spalarke CD mam nadzieje że ci sie uda Edytowane 9 Września 2005 przez zimn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...