Link_mc Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Siema zainstalowałem wina xp home,i robilem to co zwykle service pack 2 i te całe opragromowanie ale nie wiem co zrobiłem bo teraz jak wyłanczam komputer to pojawia sie napis"może bezpiecznie wyłączyc komputer" to samo co komputera z 95 roku hehe,nie wiem co zrobic,szukałem w necie o tym ale nie umiałem znaleśc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 no to wylaczaj normalnie (i bezpiecznie) guziczkiem;] ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 to jest xp'ek ;- ) jak klikam guziczkiem to,dzieje sie to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kijano Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) 2 sposoby sa : 1. Panel Sterowania -> Opcje Zasilania -> zakładka APM-> zaznaczasz Włącz obsługę Zaawansowanego zarządzania energią. Jesli nie masz zakładki APM to zakładka zaawansowane I tam masz takie cos "Kiedy zostanie Nacisniety przycisk zasilania" Zaznacz na Zamknij system 2. Musisz poszukac w Biosie PM controlled by APM. Masz tam prawdopodobnie APM-STR trza zmienic na APM-POS Edytowane 1 Września 2005 przez kijano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 lub włączyc ACPI w bios co się łączy z instalką od nowa xp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Było: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=135746&hl= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...