Andamor Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Składam komputer z płytą asusa i dyskiem seagate 120 sata. Gdy instaluje system windows Xp, format idzie wporządku a kopiowanie się zawiesza na 82%, 83%, czasem wcześniej. Instalowałem z 3 płyt windowsa i to samo. Co robić, jakies ciekawe pomysły ??. Na pclabie niewiedzą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 sprawdź pamięć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andamor Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 sprawdź pamięć. 1627835[/snapback] Pod jakim kątem i jak. Mam dwie kości 512 kingstona DDR 400. Może ich umiejscowieni ma wpływ(dimm1,2...). Wszystko jest nowiutkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 goldmemory lub memtest. Poluzuj timmingi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 wyjmij jedną kostkę pamięci i wtedy spróbuj. u mnie to było powodem błędów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość voldenet Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 A płytkę masz dobrą?? Bo u mnie jedna mała dziura w płycie :P i koniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...