FREE_USER Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Dziś od 12 do 16 może jeszcze trwa podobno jest albo była jak kto woli zwiecha Neostrady + . Podobno problem z Serwerem i autoryzacja :-) Ale lipa :-((((((((((((( beeeeeeeeeeeeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 u mnie wczoraj wieczorem nie bylo gdzies tak od 22, rano o 10 juz bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 niech zyje TPS.A. :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 u mnie nie bylo zadnej zwiechy serwer stoi nieprzerwanie od 96 godzin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 u mnie nie bylo zadnej zwiechy serwer stoi nieprzerwanie od 96 godzin Bo byłeś przez ten okres czsu w Necie a ludzie ktz. chcieli wejść nie mogli bo autoryzacja padła :-( więc zabawa cię mineła :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Ja mam na Neo+ tak ok. raz na tydzień zwiechę po 10 godzin (Kraków). Krew mnie zalewa, najlepsze jest to że w regulaminie TPSA pisze że jak netu nie będzie przez 12 godzin to przysługuje zwrot kosztów za ten czas. Wzięli się na sposób i rzadko nie ma netu przez tak długi czas. Teoretycznie mogą odcinać nata po 10 godzin, 2 godziny będzie, potem znowu na 10 godzin itd. i nic im nie można zrobić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Ja mam na Neo+ tak ok. raz na tydzień zwiechę po 10 godzin (Kraków). Krew mnie zalewa, najlepsze jest to że w regulaminie TPSA pisze że jak netu nie będzie przez 12 godzin to przysługuje zwrot kosztów za ten czas. Wzięli się na sposób i rzadko nie ma netu przez tak długi czas. Teoretycznie mogą odcinać nata po 10 godzin, 2 godziny będzie, potem znowu na 10 godzin itd. i nic im nie można zrobić :Dtjaaa a moj qmpel tak sobie wychwala neo+ mowi ze nic leprzego go nie spotka :twisted: ;) (jemu dopiero zaloza neo+ :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 a ja sobie chwale neo+ (narazie), dobre pingi , dobre transfery , jakos rzadko mi wysiada (moze mam farta alboco) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 a u mnie na sdi tez lipa od poltora miesiaca. Mam pingi tak w granicach 1000ms, i tak codziennie, o graniu w cokolwiek przez net moge pomarzyc, na modemie mialem lepsze pingi ok. 200 ms lol. A najsmieszniejsze jest to ze w nocy tak ok 0.20 wszystko zaczyna dzialac normalnie pingi ok. 30 ms lol. Bylem dzis w tpsa i "pani" powiedziala mi ze to kwestia przepustowosci lacza. Coz umowa jest tak skonstruowana ze moge ijm na wentylek skoczyc. Juz niedlugo to zrobie, przechodze na prywatna siec radiowa :twisted: , stojaca tak nawiasem mowiac na polpaku 2mb/s synchronicznym :evil: .Ale i tak to lepiej dziala niz sdi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Ja mam na Neo+ tak ok. raz na tydzień zwiechę po 10 godzin (Kraków). Krew mnie zalewa, najlepsze jest to że w regulaminie TPSA pisze że jak netu nie będzie przez 12 godzin to przysługuje zwrot kosztów za ten czas. Wzięli się na sposób i rzadko nie ma netu przez tak długi czas. Teoretycznie mogą odcinać nata po 10 godzin, 2 godziny będzie, potem znowu na 10 godzin itd. i nic im nie można zrobić :D Święte słowa juz pare razy neta nie miałem przez pare godzin, a z tymi 12 godzinami to masz 100% racji Homer, pozatym niestety jakbym miał inny wybór niż TPSA to napewno bym jeszcze dobrze przemyślał instalacje neo+ zawidołem się troche na niej!!! 190 zeta miesięcznie to oni nie powinni qrde robić takich jaj z długimi przerwami w dostawie internetu!!! :evil: :cry: :wink: :roll: No chciarz po awarji jak człowiek wejdzie na DC i zobaczy transferek 60kb to odrazu chumor mu sie poprawia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 http://niusy.onet.pl/niusy.html?t=aktualne...rnet.komunikaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 zalezy kto gdzie jest podpiety - ja jestem z wroca - a wszystko i tak przez wawe idzie - no i faktycznie pada ostatnio neo conajmiej raz w tyg :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 w gdyni jest podobnie jak we wrocku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...