Skocz do zawartości
FREE_USER

Zwiecha Neostrady +

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam na Neo+ tak ok. raz na tydzień zwiechę po 10 godzin (Kraków). Krew mnie zalewa, najlepsze jest to że w regulaminie TPSA pisze że jak netu nie będzie przez 12 godzin to przysługuje zwrot kosztów za ten czas. Wzięli się na sposób i rzadko nie ma netu przez tak długi czas. Teoretycznie mogą odcinać nata po 10 godzin, 2 godziny będzie, potem znowu na 10 godzin itd. i nic im nie można zrobić :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam na Neo+ tak ok. raz na tydzień zwiechę po 10 godzin (Kraków). Krew mnie zalewa, najlepsze jest to że w regulaminie TPSA pisze że jak netu nie będzie przez 12 godzin to przysługuje zwrot kosztów za ten czas. Wzięli się na sposób i rzadko nie ma netu przez tak długi czas. Teoretycznie mogą odcinać nata po 10 godzin, 2 godziny będzie, potem znowu na 10 godzin itd. i nic im nie można zrobić  :D

tjaaa a moj qmpel tak sobie wychwala neo+ mowi ze nic leprzego go nie spotka :twisted: ;) (jemu dopiero zaloza neo+ :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a u mnie na sdi tez lipa od poltora miesiaca. Mam pingi tak w granicach 1000ms, i tak codziennie, o graniu w cokolwiek przez net moge pomarzyc, na modemie mialem lepsze pingi ok. 200 ms lol. A najsmieszniejsze jest to ze w nocy tak ok 0.20 wszystko zaczyna dzialac normalnie pingi ok. 30 ms lol.

Bylem dzis w tpsa i "pani" powiedziala mi ze to kwestia przepustowosci lacza.

Coz umowa jest tak skonstruowana ze moge ijm na wentylek skoczyc. Juz niedlugo to zrobie, przechodze na prywatna siec radiowa :twisted: , stojaca tak nawiasem mowiac na polpaku 2mb/s synchronicznym :evil: .Ale i tak to lepiej dziala niz sdi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam na Neo+ tak ok. raz na tydzień zwiechę po 10 godzin (Kraków). Krew mnie zalewa, najlepsze jest to że w regulaminie TPSA pisze że jak netu nie będzie przez 12 godzin to przysługuje zwrot kosztów za ten czas. Wzięli się na sposób i rzadko nie ma netu przez tak długi czas. Teoretycznie mogą odcinać nata po 10 godzin, 2 godziny będzie, potem znowu na 10 godzin itd. i nic im nie można zrobić  :D

Święte słowa juz pare razy neta nie miałem przez pare godzin, a z tymi 12 godzinami to masz 100% racji Homer, pozatym niestety jakbym miał inny wybór niż TPSA to napewno bym jeszcze dobrze przemyślał instalacje neo+ zawidołem się troche na niej!!! 190 zeta miesięcznie to oni nie powinni qrde robić takich jaj z długimi przerwami w dostawie internetu!!! :evil: :cry: :wink: :roll: No chciarz po awarji jak człowiek wejdzie na DC i zobaczy transferek 60kb to odrazu chumor mu sie poprawia :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi