bublus Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 :mur: czy ktoś może mi poradzić czy warto załozyć internet wraz z kabówką i telefone z firmy multimedia?? teraz jest taka promocja dostajesz neta kabl. i tel za 130 miesięcznie (rozmowy lokalne darmowe) tylko nie wiem jaki jest transfer neta bo to kumpel mi powiedzial o tej ofercie . więc jak ktoś miał stycznośc z multimedia to prosze napisać co o tym myśli. czy warto?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 bo ja wiem czy warto...oferta : http://www.multimedia.pl/e0f805e77cdaa5d92...de0e583466c9070 upload to porażka nawet w najszybszej opcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Mam net od nich, 1Mbit, transfery maks, www szybciutko, tylko w Counter Strike czasem mam pingi duze na polowie PL serwerow. Musze do nich zadzwonic i niech naprawiaja. Mialem do wyboru to lub TPSA, wiec wybor byl oczywisty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszek87 Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Ok piszą o przyśpieszeniu pakietów.... ale jak ja mam 256/256 to nadal będę miał tyle samo? Nic nie pisze w tym newsie o opcji 256. Byłoby to zdeczka nieuczciwe bo niektórzy co mają te 160/200 i płaca znacznie mniej mieli by to samo.. Jak to w końcu jest z tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 No niestety chyba 256 nie przyspiesza.. tez takie posiadam. Pewnie dlatego ze 320kbit maja juz limity i kolidowaloby z oferta :< eeeee to jest stary news.. bierzaca data sie pokazuje chyba zawsze w rogu;) Prędkość od 1.01.2005 r. Taka zmiana to juz byla tak ze nie ma co sobie podnosic cisnienia panowie wieczorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszek87 Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 omg faktycznie :D nie spojrzałem dokładnie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 ale ktoś słyszał już cos o tej promocji?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...