bodziek Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Mam athlona 1,4 Ghz, plyte ECS k7s5a, pamiec 256MB DDR (elixir - cos takiego na niej pisze, nie wiem czy to firma, czy co...). Pod win 98 wszystko chodzi dobrze, ale pod win xp pro czesto zdarzaja sie niespodziewane zwiechy systemu (czyt. niebieski ekran) i czasami nic nie musze robic, wystarczy ze leci winamp i w pewnym momencie zwiecha. Przez co moze to byc spowodowane??? Czytalem gdzies ze to moze byc wina pamieci, w biosie ustawilem opoznienia na max i dalej jest tak samo... Aha, system nie jest uszkodzony, dzieje sie tak nawet na nowo zainstalowanym windowsie i po sciagnieciu wszystkich poprawek... A w kompie wszystko jest tak jak powinno byc oryginalnie, nic nie jest przetaktowane. A moze to wina jakichs sterownikow?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Wierz mi, to plyta!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikt Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Napewno nie plyta i pamięci nawet chodzą na 2cl bez problemu u kumpla na 1700+ i win xp zero niebieskich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Wierz mi, to plyta!!!To nie płyta tylko Winshit przecierz pod 98 mu wszystko dobrze chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 :lol: nie to tylko wina AMD(Ale Mam Dziadostwo)........ :lol: Intel rulez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 :lol: nie to tylko wina AMD(Ale Mam Dziadostwo)........ :lol: Intel rulez odezwał sie znawca z p3 za 2000zli co nie glupio ci ze teraz twoj p3 kosztuje tylko co moj athlon:D tylko jest miedzy nimi MALA roznica Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 :lol: nie to tylko wina AMD(Ale Mam Dziadostwo)........ :lol: Intel rulez kurde odezwał się znawca jak dla mnie to jest xp jest kiszny a jak jest na w2k ??????? albo wgraj nowy bios do płyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 :lol: nie to tylko wina AMD(Ale Mam Dziadostwo)........ :lol: Intel rulez no rzeczywiscie ZNAWACA kupil MX200 bo sie nie zna i ma jeden hdd i kontroler RAID + do tego jeszcze praktycznie nie podkrecalny PIII. heheheh. Sprobuj w2k bo w2k rulezzzz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...