Skocz do zawartości
bodziek

problem ze sprzetem (?)

Rekomendowane odpowiedzi

Mam athlona 1,4 Ghz, plyte ECS k7s5a, pamiec 256MB DDR (elixir - cos takiego na niej pisze, nie wiem czy to firma, czy co...). Pod win 98 wszystko chodzi dobrze, ale pod win xp pro czesto zdarzaja sie niespodziewane zwiechy systemu (czyt. niebieski ekran) i czasami nic nie musze robic, wystarczy ze leci winamp i w pewnym momencie zwiecha. Przez co moze to byc spowodowane??? Czytalem gdzies ze to moze byc wina pamieci, w biosie ustawilem opoznienia na max i dalej jest tak samo... Aha, system nie jest uszkodzony, dzieje sie tak nawet na nowo zainstalowanym windowsie i po sciagnieciu wszystkich poprawek... A w kompie wszystko jest tak jak powinno byc oryginalnie, nic nie jest przetaktowane. A moze to wina jakichs sterownikow??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol: nie to tylko wina AMD(Ale Mam Dziadostwo)........ :lol: 

Intel rulez

odezwał sie znawca z p3 za 2000zli co nie glupio ci ze teraz twoj p3 kosztuje tylko co moj athlon:D

tylko jest miedzy nimi MALA roznica

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Intel rulez

kurde odezwał się

znawca

jak dla mnie to jest xp jest kiszny

a jak jest na w2k

???????

albo wgraj nowy bios do płyty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Intel rulez

no rzeczywiscie ZNAWACA kupil MX200 bo sie nie zna i ma jeden hdd i kontroler RAID + do tego jeszcze praktycznie nie podkrecalny PIII. heheheh. Sprobuj w2k bo w2k rulezzzz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...