Kicha Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Elo tak jak w temacie czy ktos posiada takie pamiatki PDP Patriot 2x512MB Signature Line te z niebieskimi radiatorami. Jak tak to niech sie podzieli swoimi doswiadczeniami z tymi pamieciami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Ja posiadam od kilku dni i wrażenia bardzo pozytywne, warte tych pieniędzy, narazie mam puszczone (mobo to DFI Ultra-D) tylko na 220mhz ale może jutro się pobawie w jakieś większo oc :) Z tego co słyszałem to moduły 2x512 robią spoko 240mhz. Dam ci może jeszcze linka do testu na Siriusie, tylko że tam to są akurat dwie kostki po 256mb opisane, które akurat się lepiej kręcą http://sirius.pl/art.php?id=205&typ=test&aid=174 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plasma Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 (edytowane) Mam dokładnie te pamiątki, wrażenia mam wręcz odwrotne. Standardowe timingi to 2,5-4-4-8. Do 237Mhz przy timingach 2,5-4-3-6 1T potrzebują 3,1V. Dalej nie voltowałem, bo nie chcę ich spalić. Nie warte tej kasy, lepiej już kupić Hynixy, są tańsze i wyżej idą. A najlepiej jakieś Winbondy chapnąć, sam chyba będę się starał na nie przesiąść. Edytowane 6 Września 2005 przez Plasma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Wlasnie ja narazie jeszcze nie krece bo za malo wiem na ten temat, ale dzisiaj mam zamiar sie pobawic jak znajde czas ale z tego co narazie zauwazylem to dla mnie one tez sa do kitu, czyli nic nie warte zaluje teraz ze je kupilem. Sugerowalem sie timingami opisanymi w kazdym sklepie jako 2.5-3-3-6 a tu @#!#$$ bo tak naprawde to maja nastepujace 3-3-3-8 :angry: :mur: moj WIELKI blad podczas zakupu tego spzretu. Ale pocichu licze ze jednak moze jak sie zaczne nimi bawic to okaze sie inaczej. :) Bo jak nie to :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1xxx_xxx1 Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) Ja mam te pamieci. Wersja KH, czyli z radiatorkami. Coz o nich powiem? Sa super!!! Zobaczcie w mojej sygnaturce ile ida. Do dorych osiagow potrzebuja MoBo w wysokim Vdimm. Edytowane 4 Września 2005 przez 1xxx_xxx1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpeeDyLOCO Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Ja mam te pamieci. Wersja KH, czyli z radiatorkami. Coz o nich powiem? Sa super!!! Zobaczcie w mojej sygnaturce ile ida. Do dorych osiagow potrzebuja MoBo w wysokim Vdimm. 1631627[/snapback] A ktos testowal je na NF2 (DFI LANPARTY NFII Ultra B) ? :) bo ja mialem chwilke jak kolega wpadl z geilami 500 i chcialem looknac czy moj barton 2500 z odblokowanym mnoznikiem bedize chodzil na 250fsb ale nie startowal ; / a na moich jeszcz enie mialem czasu sie pobawic(KH 400) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...