walker214 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Witajcie. MAm Acer Aspire 5014WLMi i zainstalowalem Winde XP 64bit. Tylko wlasnie mam problem bo nie wiem skad pobrac stery do tego laptopa.W necie szukalem i nic..A sporo ich potrzeba.Jak by ktos wiedzial bede bardzo wdzieczny:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majselbaum Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Witajcie. MAm Acer Aspire 5014WLMi i zainstalowalem Winde XP 64bit. Tylko wlasnie mam problem bo nie wiem skad pobrac stery do tego laptopa.W necie szukalem i nic..A sporo ich potrzeba.Jak by ktos wiedzial bede bardzo wdzieczny:) 1628250[/snapback] ftp.support.acer-euro.com potem wejdź do 'notebook' potem wybierz model 3010_5010 i tam są. ostatnio wrzucili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walker214 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 ftp.support.acer-euro.com potem wejdź do 'notebook' potem wybierz model 3010_5010 i tam są. ostatnio wrzucili. 1628408[/snapback] Dzieki bardzo juz sobie przegrywam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...