kowal_kwn Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 witam. razem z lapciakiem (acer aspire 5021) dostalem plytke z winxp (Sysytem CD, wersja ang. bo kupowalem w UK). chcialem go zainstalowac na stacjonarnym kompie bo na laptopa wrzucilem sobie xp profesjonal, ale jak bootuje z tej plyty to wywala mi napis, ze ta plyta dziala tylko z laptopami acer..... da sie to jakos obejsc? pod napisem jest wiersz polecen, moze wytarczy cos wpisac? szukalem na google ale nic :/ thx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 raczej nie, ponieważ jest to sytuacja podobna jak z laptopami toshiby, specjalna wersja dla użytkowników notebooków danej firmy, która prawidłowo współpracuje wyłącznie z nimi. no chyba ze jest jakiśsposób na to którego ja nie znam to proszę o korektę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal_kwn Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 ok, juz rozwiazalem problem. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 i co dalo sie ?? jak to zrobiles bo nie sadze zeby bylo to mozliwe poniewaz jest to z tego co wiem wersja recovery pod kompy acera.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Wersja Toshiby z WinXp rowniez nie idzie na stacjonarnym (wydaje mi sie ze od poprzedniego HPka dalo sie odpalic, choc juz nie pamietam na 100%) Wiec Kowal, zdradz ta tajemnice (a nie nakapujemy Micro$oftowi, hehe :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 nie wiem jak wyglada to w praktyce bo jeszcze nie probowalem ale jeden sprzedawca ktorego pytalem na temat tego windowsa zarzekal sie ze to nie jest zadna specjalna wersja robiona dla acera tylko po prostu win + sterowniki i takie duperele z tego sa porobione ghosty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...