radeon9800 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Do moderatorow tego forum: Prosze was o nie usuwanie tego tematu jest to dla mnie bardzo wazna sprawa z gory dziekuje Czesc chodze do 3 klasy technikum i musze na okres jednego miesiaca znalesc zaklad pracy aby odbyc w nim praktyki no ale nie wiem jak mam napisac podanie czy znacie strony ze wzoraki takich podan? Z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Ja jak chodziłem do technikum to nie miałem problemów ze znalezieniem zakładu pracy, w którym bym odbył praktyki. Szkoła wszystko załatwiła za uczniów. Mieszkam tam gdzie mieszkam więc praktyki miałem w Orlenie, a dokładniej u podwykonawców na Orlenie. Ale nie wiem jak jest u ciebie. Skoro szkoła nie załatwia tylko sam musisz to rada jest jedna. Idź do jakiejś firmy, poproś o rozmowe z szefem albo jakimś prezesem i po prostu sie zapytaj go jak to ma wyglądać. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 w technikum jak i na studiach mialem tak ze to szkola dawala podanie, wpisywalo sie tylko swoje dane i adres zakladu i zanosilo sie to wybranej przez siebie firmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...