dziendobry Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 witam mam pytanie odnosnie chłodzenia. mój procek Athlon 2500xp+ strasznie sie grzeje, do 60st. przy przeglądaniu np. netu. chce kupić PENTAGRAM QVC-100 Cu + lub PENTAGRAM FREEZONE QV-100 AlCu+. tylko który? kumpel radzi mi kupic AlCu+ ponieważ podobno sama miedź szybko pobiera ciepło ale dłużej je odprowadza, aluminium zaś dlugo pobiera i ale szybko oddaje i dlatego radzi mi kupić tego drugiego. w sklepie zaś sprzedawca mówił mi zupełnie co innego ( tu się nie dziwie, chce sprzedać droższy towar). jak jest naprawde? możecie mi doradzić? czy lepiej jakiś inne chłodzenie w tej cenie? zależy mi na czymś cichym. i jeszcze jedno mam grafike radeon 9800pro i na nią chce kupić ZALMAN ZM80D + HP + VGA RAM RADIATORY kosztuje 104zł ale jest jeszcze Thermaltake Fanless VGA który kosztuje 78zł co radzicie? na koniec dodam że temp. procka mierzona programem Everest, zamknieta obudowa, na grafice standartowe chłodzenie i wiatrak wyciągający na obudowie. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Cu, pentagram cx80 cu na grafe Na drugi raz zaluz temat w odpowiednim dziale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...