marcinz40 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Witam wszystkich - nowy tu jestem i na poczatku klaniam sie wszystkim. W maju kupilem Acera 1684 wiedzialem ze nie ma wbuowanego bluetooth-a ale ma przycisk (zaraz kolo przycisku od WIFI). Jak sie wcisnie ten przycisk to pojawia sie info ze NO DEVICE. Jak zauwazylem w sklepie to prawie wiekszosc modeli Acerow jest sprzedwana bez bluetootha ale maja przycisk kotry nie dziala z powodu fizycznego braku urzadzenia w kompie. Zalezy mi na takim wbudowanym bluetooth-ie i dlatego sciagnolem sobie instrukcje serwisowa do mojego lapsa i zauwazylem ze bez zadnego problemu taki modol moge sobie sam zainstalowac. Pozastaje tylko kwestia zalatwienia tego bluetootha. Dzwonilem do serwisu acera i powiedziano mi ze jak najbardziej taki modół maja (a wlasciwie to musza zamowic co potrwa dwa tygodnie) i ze moga mi go zalozyc - cena to 40 € za modol i 120 za zalozenie. Tak sie zastanawiam czy moze kots wie gdzie poza serwisem acera mozna kupic takiego bluetootha, bo z zalozeniem to sam sobie poradze. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moondec Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 elo :} taniej by ci wyszło kupić jakiś zewnętrzny adapter np. coś w stylu: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61243228 --- pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 w momencie kiedy kupisz jakiś adapter bluetooth i podłączysz go do acera, ten przycisk będzie działał. dobry bluetooth można nabyć już za 50 zł. polecam bluefoof-y. sam takiego używam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinz40 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 w momencie kiedy kupisz jakiś adapter bluetooth i podłączysz go do acera, ten przycisk będzie działał. dobry bluetooth można nabyć już za 50 zł. polecam bluefoof-y. sam takiego używam. 1628669[/snapback] Dzieki za porade ale mam Bluetooth na USB - przycisk mi nie dziala z tym usb-kiem ale nie w tym problem. Poprostu chcialbym aby mi nie wystawal zaden kikut z boku skoro moge miec wbudowanego bluetootha. Cena i montaz to dla mnie nie problem ale niestety musze czekac dwa tygodnie a w pniedzialek wyjezdzam na dwa miesiace z PL i niestety chyba kupie dopiero po powrocie - a chcialbym teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 chcialbym aby mi nie wystawal zaden kikutkolejny przypadek gdzie za wygodę trzeba płacić;) pozdrawiam, życzę miłego wyjazdu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...