Gim Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Chcę sformatować partycję Linuksa spowrotem pod Fat32. Jak najłatwiej to zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Jaki windows? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gim Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Windows XP SP2 PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Panel Sterowania -> Narzędzia administracyjne ->Zarządzanie komputerem -> Zarządzanie dyskami i tam formatujesz wybraną partycję (nazwy mogą się nie zgadzać perfekt bo tłumaczę na bierząco z eng) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gim Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 No własnie nie... Formatowanie jest nieaktywne. Mogę co najwyżej odłączyć dysk logiczny, ale nie wiem jaki to będzie miało efekt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Jak wyżej lub w Uruchom: diskmgmt.msc Tylko nie formatowanie, a usunięcie dysku i załozenie w tym samym miejscu nowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gim Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Dziękuję - działa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...