mafia35 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Witam! Mam w sumie dosyc lakoniczne pytanie, ale wole sie spytac zeby czegos nie zepsuc. :-| A wiec: W jednym ze swoich zestawow mam stary monitor 15", ktory podlacza sie do zasilacza kompa a nie prosto do gniazdka 220V. Wymienilem zasilacz w kompie, tylko ze zasilacz juz nie ma wyjscia pradu na monitor... Dlatego zastanawiam sie czy mozna monitor podlaczyc od razu do gniazdka 220V..? Wtyczka jest inna 3-pinowa (jak to w starych zasilaczach) - i chyba mozna zastosowac kabel taki sam jak do kompa i wsadzic jeden w drugi... Czy przy takim podlaczeniu nie spali sie monitor? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Nie spali się. Można podłączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Wielkie THX! Ale probowales takiego sposobu czy myslisz poprostu intuicyjnie? Tez mi sie wydaje ze to zadziala, ale dla pewnosci pytam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 to wyjście z zasialcza to poprosty 'przelotka' - w sumie to jest tak, jakbyś podłączył sie do gniazdka obok w liswie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...