Skocz do zawartości
Sid.

[recenzja] Asus A6u

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

ja też mam Asusika A6u - oczywiście sam instalowałem windowsa bo ten na ukrytej partycji mi się nie podobał. Niestety nie skopiowałem sobie tej ładnej tapety asusa (czarna z logiem ASUS pod skrzyżowanymi liniami) chyba jakoś tak to szło. A potem jak juz skasowałem ukrytą partycję to nie było jak odzyskać. Mam prośbę czy mógłby mi ją ktoś wysłać - o ile mieliście coś takiego. Byłbym bardzo wdzięczny (mój email gal77@o2.pl) pozdrawiam wszystkich użytkowników ASUSa

Edytowane przez DonAlberto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

ja też mam Asusika A6u - oczywiście sam instalowałem windowsa bo ten na ukrytej partycji mi się nie podobał. Niestety nie skopiowałem sobie tej ładnej tapety asusa (czarna z logiem ASUS pod skrzyżowanymi liniami) chyba jakoś tak to szło. A potem jak juz skasowałem ukrytą partycję to nie było jak odzyskać. Mam prośbę czy mógłby mi ją ktoś wysłać - o ile mieliście coś takiego. Byłbym bardzo wdzięczny (mój email gal77@o2.pl) pozdrawiam wszystkich użytkowników ASUSa

... ja mialem lapka bez systemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Od grudnia 2005 jestem szczesliwym posiadaczem ASUS A6U 5066.

Różnica między tym co autor tematu napisal w pierwszym poscie a moim lapsem jest nastepujaca:

- 512MB RAM

- Sempron 3000+

- WiFi [intel BG2200 802.11 b/g]

- wymienilem fabrycznie montowany dysk na WD 800VE

Juz spory kawalek czasu mam tego kompa i nie bylo z nim zadnych - ABSOLUTNIE ZADNYCH - problemow. Wszystko smiga git!

Ludzie ktorych interesuje w lapsie czy procek sie grzeje [i zwiazany z tym stereotyp GORACEGO AMD!!??? sic - ktos w to jeszcze wierzy?] albo czy wiatrak glosno chodzi, chyba myla calkowicie temat i nie wiedza do czego kompa ma sluzyc.

Dodam tylko ze po wymianie dysku twardego szczeke zbieralem z podlogi, bo w zyciu nie przypuszczalem ze mozna uzyskac taki wzrost wydajnosci kompa :o !

Pozdro 4all ASUS users :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, nosze się z zamiarem wymiany karty WiFi (obecna Asusa jest dość kiepska) w notebooku i tu pytanie do Was - czy ktoś już to robił, czy poprawiło to zasięg sieci, i czy sprawiło kłopoty (wykrycie karty, konflikt w sterownikach itd.) ?

Edytowane przez dewastator

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi